Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (365/378) > >>

DragoslavS:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Novembar 15, 2016, 06:10:54 posle podne ---Jesam vidjao brdjanine od brega odvaljene tih godina koji verovatno imaju i vise snage od mene(ne kazem da sam jak, jer realno nisam, nego koliko toliko sam utreniran) pa bi oni mozda i to veliko mozda mogli podici ovo, a momak ovih dimenzija nema sanse apsolutne.

--- Kraj citata ---
Imam par snimka na fejsu, ali prave rezultate cu vam proslediti posle gala kupa
Pokusacu da spremim
bench 110
cucanj 180
i mrtvo 200-210

DragoslavS:

--- Citat: FD  Novembar 16, 2016, 07:40:38 posle podne ---
--- Citat: SlobodanS  Novembar 15, 2016, 02:52:09 posle podne ---Ili notorna laz,sad moze biti i jedno i drugo,ali dok ne vidim ne verujem jer imam klinca slicnih dimenzija istih godina u dzimu,dize 2/3 ovoga,tako da meni je ovo malo too much bro.. ;) Ali opet kazem mozda gresim,ali dok ne vidim..

--- Kraj citata ---
Bio sam ironičan... 70 kg, 15 godina a 190 na mrtvom? Pa ja toliko povučem 4x

--- Kraj citata ---
Da imam bolje uslove za trening, bolju ishranu i po neki suplement mozda bih i ja vuko 190kg 4x na mrtvo
sa ovu kilazu i u ovim godinama  ;D

FD:
Svaka čast na tome, kad vidim snimak javno ću ti se ovde izviniti
Ako je tako, ti si onda ogroman talenat i treba da se posvetiš tome.

DragoslavS:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Novembar 15, 2016, 05:57:28 posle podne ---Dete od 15 godina ovo ne moze da podigne. Postoji sansa da je genetski frik za genetskog frika ili da je od druge godine bio forsiran sto je u oba slucaja nemoguce da se ne lazemo. Ili da radi sa nekom uzasnom formom gde radi pola pokreta ili 1/4 pokreta uglavnom nista od snimka mi necemo videti. :))

--- Kraj citata ---
Saljem ti snimak posle gala kupa, pa cemo da vidimo da li je pokret 1/4 ili pun. Nema neke filozofije tu, evo ja sam za mesec dana od maks cucnja presao na trojke sa istom tezinom. jos 15 ak dana pa cu biti u top formi. Ali kad vidis snimke sam ces se uveriti  ;)

DragoslavS:

--- Citat: FD  Novembar 17, 2016, 09:18:10 pre podne ---Svaka čast na tome, kad vidim snimak javno ću ti se ovde izviniti
Ako je tako, ti si onda ogroman talenat i treba da se posvetiš tome.

--- Kraj citata ---
Da ne lupam gluposti sad, ali svako moze da dostigne svoju top forumu uz rad, rad i samo rad.
Evo ja sam krenuo u teretanu jula 2015 godine, posto vidim neko prica da treniram ceo zivot. Ovo sam postigao za godinu dana i to uz par pauza jer sam imao jednu povredu dok sam sprintao na 100m za skolu.
Ako mislis da je ovo nerealno pogledaj ipf federaciju i svetske rekorde u 75kg i sve ce ti biti jasno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju