Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (366/378) > >>

Stevan Čerubdžić:
Ma nisu bitne kile. Imas Azijske olimpijce od 60kg koji cucnu 300kg. Tvojih 15 godina i sto pises ne ide jedno s drugim, u Srbiji pogotovo. Tako da dok ne vidim tebe ispod sipke, trla baba lan.

DragoslavS:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Novembar 17, 2016, 10:18:30 pre podne ---Ma nisu bitne kile. Imas Azijske olimpijce od 60kg koji cucnu 300kg. Tvojih 15 godina i sto pises ne ide jedno s drugim, u Srbiji pogotovo. Tako da dok ne vidim tebe ispod sipke, trla baba lan.

--- Kraj citata ---
Hvala bajo, ti si mi najveca motivacija od sada  ;)
danas radim cucanj pa saljem snimak

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: DragoslavS  Novembar 17, 2016, 05:56:05 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Novembar 17, 2016, 10:18:30 pre podne ---Ma nisu bitne kile. Imas Azijske olimpijce od 60kg koji cucnu 300kg. Tvojih 15 godina i sto pises ne ide jedno s drugim, u Srbiji pogotovo. Tako da dok ne vidim tebe ispod sipke, trla baba lan.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
E to volim. :D
Moze, javno cu se unapred izvinuti, nikakav problem.

DragoslavS:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Novembar 17, 2016, 06:23:45 posle podne ---
--- Citat: DragoslavS  Novembar 17, 2016, 05:56:05 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
E to volim. :D
Moze, javno cu se unapred izvinuti, nikakav problem.

--- Kraj citata ---
samo mi kazi kako da upload snimak. Imam snimak na fb, dodao sam te za prijatelja, sad sam ga izbacio

Stevan Čerubdžić:
Da da video.
Svaka cast jebes mi sve. Gura mali ko lud.
Odlican si.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju