Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (60/378) > >>

breshahils:

--- Citat: igor2806  Januar 07, 2011, 04:30:02 pre podne ---ljudi secal se ko mojketa,jel ziv.morate se secati njega,ahahahahahah

--- Kraj citata ---

Igore ne zezaj Mojke nam je zapušio usta ;)

PEJABG:
meni nije zapusio :( na takmicenju je digao bp140 kg toliko od 200kg . da je jak jak je ali velika je razlika imedju onoga so dize i sto je rekao da moze da digne..

ile:

--- Citat: PEJABG  Januar 07, 2011, 01:08:09 posle podne ---meni nije zapusio :( na takmicenju je digao bp140 kg toliko od 200kg . da je jak jak je ali velika je razlika imedju onoga so dize i sto je rekao da moze da digne..

--- Kraj citata ---

to mozda bilo na prazan stomak :)

BUKAS:

--- Citat: PEJABG  Januar 07, 2011, 01:08:09 posle podne ---meni nije zapusio :( na takmicenju je digao bp140 kg toliko od 200kg . da je jak jak je ali velika je razlika imedju onoga so dize i sto je rekao da moze da digne..

--- Kraj citata ---
x2

breshahils:

--- Kraj citata ---

Ako čovek na BP 100kg podigne 30puta a može i više, meni je to JAK ČOVEK. Neznam šta mu je bilo taj dan ali mislim da može više od 140kg.
Moj maximum je 130kg x 2 a 100kg x 14 stim da ja imam 100kg.

Ok, ok ti tražiš validaciju da on može da digne 200kg, ja samo pričam uopšteno ;)

Ovde dolaze likovi koji se gađaju ciframa gde bi se Kantona posramio (slušajući) a u stvarnosti podiži -80% od toga što kažu, nikad mi nije jasno zašto pojedinci forsiraju i izmišljaju svoje podignute kg.
Ja do pre 8meseci nisam mogao niti 1put na BP 100kg.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju