Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (73/378) > >>

Naturalni:

--- Citat: BuKi_pit  Januar 21, 2011, 10:17:36 pre podne ---bravo naturalno zvjerino za svaku pohvalu

--- Kraj citata ---
jos samo tehniku da popravim i bice ok :D

oktagon:

--- Citat: damirjam  Januar 21, 2011, 08:09:13 pre podne ---ekstra je ovo...kod mene u teretani nema mogucnosto da se rade ovakvi cucnjevi..ja vlasnika molio i molio da ubaci ove nosace da mozemo raditi slobodni cucanj i nista...Ima smith,ima hack i leg press..jbg...ali ovo je tezina da valja i svaka cast jos jednom

--- Kraj citata ---

Nema ni kod mene, ali to ne treba da te sprijeci da radis cucanj. Ja koristim kao stalak klupu za ramena.

Pedja_Petrovic:
opa
boki lepko se sunja po ovoj temi...
da nam to bojan ne sprema neki suprise.. ;D ;D

damirjam:

--- Citat: oktagon  Januar 21, 2011, 10:35:08 pre podne ---
--- Citat: damirjam  Januar 21, 2011, 08:09:13 pre podne ---ekstra je ovo...kod mene u teretani nema mogucnosto da se rade ovakvi cucnjevi..ja vlasnika molio i molio da ubaci ove nosace da mozemo raditi slobodni cucanj i nista...Ima smith,ima hack i leg press..jbg...ali ovo je tezina da valja i svaka cast jos jednom

--- Kraj citata ---

Nema ni kod mene, ali to ne treba da te sprijeci da radis cucanj. Ja koristim kao stalak klupu za ramena.

--- Kraj citata ---
ma daleko da neradim cucnjeve to mi je jedna od najomiljenijih vjezbi jer mi je ujedno i najteza...nego mi je 5 puta bolje raditi slobodni cucanj ovako nego na smithu....

bojan lepojevic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 21, 2011, 11:58:18 pre podne ---opa
boki lepko se sunja po ovoj temi...
da nam to bojan ne sprema neki suprise.. ;D ;D

--- Kraj citata ---
adresirano na mene ili .. ? :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju