Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (84/378) > >>

scout:
Nemoj da se besis... :) Snimicu video prvom prilikom... Jedino ako u instruktori u divetzantima ne znaju sta su pravi sklekovi(uradio sam ih za fizicku proveru, sertifikacija, svi  su isli preko 80 koliko je trebalo za 100 bodova u prvoj kategoriji)... Sad mogu 90tak 100% jer sam ih zapostavio zbog teretane, retko ih radim, ali za nedelju dana pripreme idem opet na 100...
Bendz-bench, kako god nadam se da su svi razumeli na sta sam mislio, siguran sam bio da se kaze bendz! :) Komentar bi ti bio skroz nepotreban da nisam naucio iz njega kako se kaze pravilno...

Donnie B.:
Svaka cast za brojku sklekova, pretpostavio sam da se bavis tim poslom cim si pomenuo sklekove :D
Njiihove komentare ne vredi ni komentarisati ;)

scout:

--- Citat: Bulatovic J.  April 13, 2011, 12:35:49 pre podne ---Svaka cast za brojku sklekova, pretpostavio sam da se bavis tim poslom cim si pomenuo sklekove :D
Njiihove komentare ne vredi ni komentarisati ;)

--- Kraj citata ---
:) Hvala...

Burner:

--- Citat: oktagon  Februar 02, 2011, 08:19:23 posle podne ---Ma dobro je samo da nije ovako  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=1m6vcyQqx_Q

--- Kraj citata ---

realno nije mu nista bilo

srebrni vuk:
mali update juce na treningu popravih svoj rekord na BP gurnuo sam 185... nazalost nisam snimio pa mi vjerujte na rijec do sledeceg treninga  ;D kad cu da snimim :-) kilaza i dalje 102,5-103 u garderobi ...  ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju