Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
srebrni vuk:
pa tako brale ja quadse urnisem i s malom tezinom al zato bp trpam... onaj dan kad smo bili zajedno vidio sam da imas pored bench-a strasan potencijal i u drugim dvijema disciplinama... sigurno ako nastavis imaces zaheban total ;-)
BUKAS:
Videcemo za sad je ok, sad mi je, da kazem, cilj neki veci 200bp, a dl i sq da polako idu gore pa ako Bog da, da kad se sve sklopi odem napolje jer je ovde pisanje uz vetar :)
srebrni vuk:
buki samo guraj vidim ja dobro... uvjerio si se onaj dan kakav skener imam umjesto ociju a :-)))))))))
BUKAS:
--- Citat: srebrni vuk Jul 08, 2011, 02:36:51 posle podne ---buki samo guraj vidim ja dobro... uvjerio si se onaj dan kakav skener imam umjesto ociju a :-)))))))))
--- Kraj citata ---
ahahahahahhaha :D
oktagon:
--- Citat: srebrni vuk Jul 08, 2011, 01:56:36 posle podne ---
--- Citat: srebrni vuk Jul 08, 2011, 01:53:51 posle podne ---sq radim samo sa manjim tezinama jer sam na desnoj nozi imao tezu operaciju ligamenata koljena a ni lijeva mi bas nije zdrava tako da sq sa 60-70 kg radim... dl vukao sam 230zimus, juce na treningu 185x5 al ga nisam duze vremena radio. ovo juce je tek 3 ci trening kako sam uveo dl again ;-)
--- Kraj citata ---
a gazda sa naocarima ko sasa matic xaxaxaxaxaxaxa vidje li kako hvali onu sipku,kaze slovenacka... a on je nasao negdje na otpadu zaljeza,svu je rdja napala :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
--- Kraj citata ---
Hahahaha, ali sasa matic, hahahaha, od kad ste presli nesto cesto obilazi, boji se da ce mu postradat one slovenacke sipke i ''olipmijski'' tegovi. hehe
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju