Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (98/378) > >>

BUKAS:
Sta skacete na zene :D

Sto se ti ce pla u Srbiji srednje zalosno... Postoji IPF ali ko da i ne postoji...Postoji brdo takmicenja u bp-u, sto raw sto sa opremom.

BUKAS:

--- Citat: vlado0550  Jul 21, 2011, 11:25:25 pre podne ---
--- Citat: filip85  Jul 21, 2011, 09:31:24 pre podne ---
--- Citat: vlado0550  Jul 20, 2011, 11:04:01 posle podne ---Haj da i ja gurnem svoje tezine 175 kg cucanj x 5 ponavljanja :)

--- Kraj citata ---

Jel ima negde snimak ovog čučnja? :)

--- Kraj citata ---

Ma to je samo zagrijavanje, kada bi ti rekao obime tek bi trazio snimke i slike ;)

--- Kraj citata ---
Nemoj da nas drzis u neizvesnosti, otvori se i ti, molim te

djLE:

--- Citat: ela ela  Jul 21, 2011, 08:22:25 pre podne ---
Max mi je bio 140x5.

--- Kraj citata ---

ovaj bi bas voleo da vidim ne mora 5 puta samo JEDNOM :D

filip85:
Stela, svaka čast na rezultatima!
Lepo je videti da ima devojaka koje ne beže od tegova kao đavo od krsta, i imaju odlične rezultate!
Samo cepaj dalje!

Vlado, lep pokušaj izvrtanja na šalu... :)
Al kad već tražiš od drugih snimke maxeva, postavi svoje, ne vidim zašto bi ti drugi verovali na reč kad si i sam sumnjičav prema tuđim rezultatima.

vlado0550:

--- Citat: filip85  Jul 21, 2011, 12:17:48 posle podne ---Vlado, lep pokušaj izvrtanja na šalu... :)
Al kad već tražiš od drugih snimke maxeva, postavi svoje, ne vidim zašto bi ti drugi verovali na reč kad si i sam sumnjičav prema tuđim rezultatima.

--- Kraj citata ---

Ma ja sam tu cifru lupio onako zar ti to nije jasno, vidis da sam stavio samo jedinicu ispred 75, ali to mi je totalno ne bitno...

Curana opet svaka cast, ali za zene s tom kilazom to je rezulat koji vrijedi vidjeti, neznam sta je tu nejasno!

--- Citat: filip85  Jul 21, 2011, 12:17:48 posle podne ---... ne vidim zašto bi ti drugi verovali na reč kad si i sam sumnjičav prema tuđim rezultatima.

--- Kraj citata ---

i ne treba da vjerujus ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju