Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
BUKAS:
Samo jedinicu... imas veci sq na petici?
filip85:
--- Citat: vlado0550 Jul 21, 2011, 12:24:14 posle podne ---
--- Citat: filip85 Jul 21, 2011, 12:17:48 posle podne ---Vlado, lep pokušaj izvrtanja na šalu... :)
Al kad već tražiš od drugih snimke maxeva, postavi svoje, ne vidim zašto bi ti drugi verovali na reč kad si i sam sumnjičav prema tuđim rezultatima.
--- Kraj citata ---
Ma ja sam tu cifru lupio onako zar ti to nije jasno, vidis da sam stavio samo jedinicu ispred 75, ali to mi je totalno ne bitno...
Curana opet svaka cast, ali za zene s tom kilazom to je rezulat koji vrijedi vidjeti, neznam sta je tu nejasno!
--- Citat: filip85 Jul 21, 2011, 12:17:48 posle podne ---... ne vidim zašto bi ti drugi verovali na reč kad si i sam sumnjičav prema tuđim rezultatima.
--- Kraj citata ---
i ne treba da vjerujus ;)
--- Kraj citata ---
Pa evo Elu konkretno, zna dosta ljudi odavde... nema laži, nema prevre... ;)
Možda ne vole da se snimaju a i nema potrebe, ko hoće nek veruje, ko neće ne mora... ;)
ela ela:
Stela-bench radim tek nekih 7-8 meseci dok cucanj mnogo duze.
Sem toga-najvise sam napredovala od kad radim sa trenerom(i suprugom ;))-dakle-poslednjih
8 meseci.Tezine same po sebi nisu bile cilj,dosle su kao rezultat naprednog treninga i disciplinovane
ishrane kao i svega sto uz to ide.
Kao sto Filip rece-znam puno ljudi sa foruma,sve sjajni momci-valjda sam imala srece da samo takve
upoznam :D Vecina ozbiljno izgleda a i trenira a i dize :D :D :D
Tako da-nema lazi nema prevare :D
Kome su moje tezine cudne treba da se vise posveti sebi i svom trenigu i ozbiljno prione na posao a ne
da se samnom uporedjuje-u smislu-nema sanse,kad ja ne mogu-ne moze ni ona.Jer i ja sama mislim da ovo
nije nista posebno vec da mogu i moram mnogo vise i bolje.
BUKAS:
Potpis!
VeljaP:
Svaka cast Ela
ko zna, zna, ko nezna, nek se uci
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju