Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
milan0507:
--- Citat: Profimare April 22, 2011, 02:20:39 posle podne ---Prosle nedelje je jedan decko kod mene u teretani podigao 305kg mrtvo 300kg cucanj 150kg bench-mada to moze i vise, ne znam zasto je tu stao... mislim da ce sad na neko takmicenje samo nisam upucen gde i kad ;)...
--- Kraj citata ---
Ko li je ovaj? :D
VeljaP:
--- Citat: milan0507 Jul 21, 2011, 02:30:40 posle podne ---
--- Citat: Profimare April 22, 2011, 02:20:39 posle podne ---Prosle nedelje je jedan decko kod mene u teretani podigao 305kg mrtvo 300kg cucanj 150kg bench-mada to moze i vise, ne znam zasto je tu stao... mislim da ce sad na neko takmicenje samo nisam upucen gde i kad ;)...
--- Kraj citata ---
Ko li je ovaj? :D
--- Kraj citata ---
hahahha...i ja se pitam :)
Thor_ZR:
--- Citat: ela ela Jul 21, 2011, 01:18:55 posle podne ---Stela-bench radim tek nekih 7-8 meseci dok cucanj mnogo duze.
Sem toga-najvise sam napredovala od kad radim sa trenerom(i suprugom ;))-dakle-poslednjih
8 meseci.Tezine same po sebi nisu bile cilj,dosle su kao rezultat naprednog treninga i disciplinovane
ishrane kao i svega sto uz to ide.
Kao sto Filip rece-znam puno ljudi sa foruma,sve sjajni momci-valjda sam imala srece da samo takve
upoznam :D Vecina ozbiljno izgleda a i trenira a i dize :D :D :D
Tako da-nema lazi nema prevare :D
Kome su moje tezine cudne treba da se vise posveti sebi i svom trenigu i ozbiljno prione na posao a ne
da se samnom uporedjuje-u smislu-nema sanse,kad ja ne mogu-ne moze ni ona.Jer i ja sama mislim da ovo
nije nista posebno vec da mogu i moram mnogo vise i bolje.
--- Kraj citata ---
Evo ja sam zadao sebi cilj da dostignem tvoj čučanj i biću prezadovoljan :D Do sada sam najviše digao 100 kg 2x :D
mica86:
Zakljucajte temu :D
filip85:
--- Citat: ela ela Jul 21, 2011, 01:18:55 posle podne ---Kome su moje tezine cudne treba da se vise posveti sebi i svom trenigu i ozbiljno prione na posao a ne
da se samnom uporedjuje-u smislu-nema sanse,kad ja ne mogu-ne moze ni ona.Jer i ja sama mislim da ovo
nije nista posebno vec da mogu i moram mnogo vise i bolje.
--- Kraj citata ---
Svaka čast na ovom stavu!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju