Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (102/378) > >>

milan0507:
Sto mislis da je sujeta u pitanju?

vlado0550:

--- Citat: milan0507  Jul 22, 2011, 08:05:26 posle podne ---Sto mislis da je sujeta u pitanju?

--- Kraj citata ---

Pa zato sto je i on tako prije mislio, ako si citao!

milan0507:
Hm,ko je mislio,Velja ili Profimare?

vlado0550:

--- Citat: milan0507  Jul 22, 2011, 08:09:25 posle podne ---Hm,ko je mislio,Velja ili Profimare?

--- Kraj citata ---

Velja.... ali ovako prije svega tema smara, kao i ona o obimima, gdje svi imaju ruku vecu od min. 45 cm itd.
Ja curama skidam kapu i ne kazem da je nemoguce pogotovo tih 75kg, mada i to je poprilizno za zene... ali kada neko vec postigne takav rezulat i baci ga na forum, gdje se moze reci "sve i svasta" i svi kazu kako imaju ruke po minimun 45 cm i dizu preko 300kg na benzhu, bilo bi ljepo to i potkrjepti nekim dokazom.
Na sve to se onda javi neko ko jednima vjeruje drugima nevjeruje i onda jos i pricamo o sujeti i ko se na koga treba ugledati, pa isti ti komentari dobivaju pohvale od trecih lica ili kritike, mislim smjesno!!!

milan0507:
Ja sam taj koji je uradio ono sto je Profimare rekao pa sam zato iz zezanja pitao, a Velja iz zezanja potvrdio. Ne znam cemu napadanja,znam coveka neko vreme i nisam primetio sujetu,nije dete od 16 god.Sto se tice ove teme..Ko laze,njemu na obraz.Zato ja za sve uvek imam dokaz.Sto se tice Ele i njene snage,zasto vam je to cudno..znam devojku koja radi 150kg zadnji cucanj do poda.Trenira tesko godinama 1-2x dnevno i to su sasvim normalne stvari.Da ne pricamo o onim dizacicama tegova koje rade prednji cucanj sa 180kg.Postoje ljudi koji ozbiljno treniraju a forumi ih ne zanimaju :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju