Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (103/378) > >>

filip85:
hahahaha jbt koja konfuzija... :P :D ;D

vlado0550:
Ma kakva napadanja, gdje ti vidis napadanja, daleko bilo, prije toga je Velja rekao (dali ozbiljno ili se zezao - totalno nebitno) kako nekima sujeta radi, pa sam ja na tih 305 kg ili ti vec koliko isto rekao da je sujetan po toj logici. Dakle ako meni ili bilo kome sujeta radi sto zene dizu xxx kg i njemu radi zato sto muskarci dizu xxx kg... totalno nebitno.

Ja sam malo gledao po you tubeu i taj Elin rezutat je u vrhu nekih zena koje se bave time, sve sto sam rekao je da bi bilo ljepo to i vidjet...

I malo mi je "smjesno" kako ona kaze kako se ozbiljno trebamo pozabaviti vjezbanjem, ako je to neki rezulat, a njena razlika u disprporcionalnosti u  snazi ogromana...neznam bas ko se tu treba pozabaviti...

breshahils:

--- Citat: milan0507  Jul 22, 2011, 08:27:26 posle podne ---Ko laze,njemu na obraz.

Da ne pricamo o onim dizacicama tegova koje rade prednji cucanj sa 180kg.Postoje ljudi koji ozbiljno treniraju a forumi ih ne zanimaju :)

--- Kraj citata ---

Ti koji lažu su željni pažnje i divljena.

Mene najviše oduševi kad čovek kaže cifru, čeka da ga ljudi ispreskaču kako je lažov ovo ono a on okači klip i svi ćute, ja sam isto znao da zezam ljude kad mi se učinilo da nije baš tako ali sam znao da kažem i SVAKA ČAST.

Tako da se nadam da će do srede neko da zapuši usta nekom ovde ;)

Ja te težine nikada nisa ni jurio, pokušao prvi put u životu čučanj sa 200kg i uradio ali tako da kad sam gledao snimak sam se smrzo kako sam mogao da nahebem.
Evo pre neki dan sam radio polučučanj (kad mi pozadina dodirne klupu) na smitu i uradio sam 185kg x 16 :)
Ko mi traži snimak neka mi prvo kaže da lažem pa ću da to uradim :D

vlado0550:

--- Citat: breshahils  Jul 22, 2011, 08:43:24 posle podne ---
Mene najviše oduševi kad čovek kaže cifru, čeka da ga ljudi ispreskaču kako je lažov ovo ono a on okači klip i svi ćute, ja sam isto znao da zezam ljude kad mi se učinilo da nije baš tako ali sam znao da kažem i SVAKA ČAST.

--- Kraj citata ---

bebac, ko je ovdje spominjao da ne vjeruje, ljudi do q...a!

Koji moj onda stavljamo 1000 slika arnolda kad svi znamo koliko je i sta je, pa valjda zato sto je postigao zapazen razulat i ljepo je vidjeti, a i sam sto kazes zaboli me koliko ko dize!

A i sta je s onima sto ne zapuse usta, kako ti to ljepo kazes, onda se ucute neki drugi, opet nebitno... svakome svaka cast... gubi se poenta...

breshahils:

--- Citat: vlado0550  Jul 22, 2011, 08:52:19 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Jul 22, 2011, 08:43:24 posle podne ---

--- Kraj citata ---

bebac, ko je ovdje spominjao da ne vjeruje, ljudi do q...a!

Koji moj onda stavljamo 1000 slika arnolda kad svi znamo koliko je i sta je, pa valjda zato sto je postigao zapazen razulat i ljepo je vidjeti, a i sam sto kazes zaboli me koliko ko dize!

A i sta je s onima sto ne zapuse usta, kako ti to ljepo kazes, onda se ucute neki drugi, opet nebitno... svakome svaka cast... gubi se poenta...

--- Kraj citata ---

Nigde ja na tebe nisam ni mislio nego globalizovao sam celu priču :D

Ajde dosta ljudi jedva čekam snimke, ja inače volim kad kažem da i snimim osim ako nije neki bedan rezultat ko ja što sam uradio 100kg x 16 puta (mada sam danas radio jedva 14 puta) a ima ljudi koji rade 30 puta :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju