Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
milan0507:
ili mrtvo 200x15 :P
vlado0550:
Da i ti ne nosas onu torbicu ko Terzo ;)
oktagon:
--- Citat: breshahils Jul 22, 2011, 08:43:24 posle podne ---
--- Citat: milan0507 Jul 22, 2011, 08:27:26 posle podne ---Ko laze,njemu na obraz.
Da ne pricamo o onim dizacicama tegova koje rade prednji cucanj sa 180kg.Postoje ljudi koji ozbiljno treniraju a forumi ih ne zanimaju :)
--- Kraj citata ---
Ti koji lažu su željni pažnje i divljena.
Mene najviše oduševi kad čovek kaže cifru, čeka da ga ljudi ispreskaču kako je lažov ovo ono a on okači klip i svi ćute, ja sam isto znao da zezam ljude kad mi se učinilo da nije baš tako ali sam znao da kažem i SVAKA ČAST.
Tako da se nadam da će do srede neko da zapuši usta nekom ovde ;)
Ja te težine nikada nisa ni jurio, pokušao prvi put u životu čučanj sa 200kg i uradio ali tako da kad sam gledao snimak sam se smrzo kako sam mogao da nahebem.
Evo pre neki dan sam radio polučučanj (kad mi pozadina dodirne klupu) na smitu i uradio sam 185kg x 16 :)
Ko mi traži snimak neka mi prvo kaže da lažem pa ću da to uradim :D
--- Kraj citata ---
Lazes :D
vlado0550:
--- Citat: oktagon Jul 22, 2011, 09:15:38 posle podne ---
--- Citat: breshahils Jul 22, 2011, 08:43:24 posle podne ---
--- Citat: milan0507 Jul 22, 2011, 08:27:26 posle podne ---Ko laze,njemu na obraz.
Da ne pricamo o onim dizacicama tegova koje rade prednji cucanj sa 180kg.Postoje ljudi koji ozbiljno treniraju a forumi ih ne zanimaju :)
--- Kraj citata ---
Ti koji lažu su željni pažnje i divljena.
Mene najviše oduševi kad čovek kaže cifru, čeka da ga ljudi ispreskaču kako je lažov ovo ono a on okači klip i svi ćute, ja sam isto znao da zezam ljude kad mi se učinilo da nije baš tako ali sam znao da kažem i SVAKA ČAST.
Tako da se nadam da će do srede neko da zapuši usta nekom ovde ;)
Ja te težine nikada nisa ni jurio, pokušao prvi put u životu čučanj sa 200kg i uradio ali tako da kad sam gledao snimak sam se smrzo kako sam mogao da nahebem.
Evo pre neki dan sam radio polučučanj (kad mi pozadina dodirne klupu) na smitu i uradio sam 185kg x 16 :)
Ko mi traži snimak neka mi prvo kaže da lažem pa ću da to uradim :D
--- Kraj citata ---
Lazes :D
--- Kraj citata ---
hehehe, jest, jest becac laze :):):):):):) ali ipak nemoras stavljati snimku, nije to neka tezina ;)
Spartak:
Gdje je legendarni Mojke :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju