Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (105/378) > >>

VeljaP:
@Vlado

druze, nisi ti to dobro skontao....Milan i ja se znamo dobro i ja sam gledao njegove liftove na cucnju i mrtvom sa 280kg

a sa druge strane, jel imas ti neke liftove, kad vec nemas izgled?

vlado0550:

--- Citat: VeljaP  Jul 22, 2011, 10:18:57 posle podne ---@Vlado

druze, nisi ti to dobro skontao....Milan i ja se znamo dobro i ja sam gledao njegove liftove na cucnju i mrtvom sa 280kg

--- Kraj citata ---

Izvini ako sam nesto pogrijesio, starno... nema potreba ipak da mene prozivas s liftovima, to nije moja preokupacija, a i da jese iskreno cisto sumnjam da bi napravio nesto zapazeno, opet neznam na osnovu cega mene prozivas za lifovre, ali nije ni bitno, zaista...

ja ne pricam o tome ja pricam o tome kada si komentarisao da nekima sujeta radi zbog onih tezina koje zene dizu, a to je bilo prije ovoga...

VeljaP:

--- Citat: vlado0550  Jul 22, 2011, 10:24:19 posle podne ---
--- Citat: VeljaP  Jul 22, 2011, 10:18:57 posle podne ---@Vlado

--- Kraj citata ---

Izvini ako sam nesto pogrijesio, starno... nema potreba ipak da mene prozivas s liftovima, to nije moja preokupacija, a i da jese iskreno cisto sumnjam da bi napravio nesto zapazeno, opet neznam na osnovu cega mene prozivas za lifovre, ali nije ni bitno, zaista...

ja ne pricam o tome ja pricam o tome kada si komentarisao da nekima sujeta radi zbog onih zene koje dizu tezine, a to je bilo prije ovoga...

--- Kraj citata ---
Znaci samo nisi dobro skontao....
nebitno, bice Elin snimak, nece biti 140kg, djevojka je u kcal deficitu i na defu je...tako da vidjecemo 120 ili 130 ce biti za bar nekoliko ponavljanja
disproporcija snage kako si je nazvao je zapravo sasvim normalna stvar....ako uzmes u obzir da je zensko i da nije radila bench ranije. Radi ga tek 8 mjeseci. U svakom slucaju, bench kod zena je problematicna stvar i tu nemozes da ocekujes neki poseban rezultat.
Pogledaj i kod liftera kako se krecu liftovi, pa ces vidjeti osim kod specijaliziranih i nadarenih benchera kako stvari stoje.
No u svakom slucaju snimak ce biti, pa ce se vidjeti jel jeste ili nije

vlado0550:
Nisam rekao da nije,po ko zna koji put, skidam kapu...

ali malo su arogantne neke stari, jbg izvinjavam se ako sam ja to tako vidio, ali 140 kg na cucnju nije sramota ni za muskarca, a kamol i za zenu, ali na osnovu tog postignutog rezulata ne treba "prozivati" druge da presipitaju svoje treninge i da pokazu svoje liftove, jer time "pumpaju" svoj ego itd, a to sto nije radila bench ranije ona treba da presipita takodje svoj odnos prema treningu, jer isto je to kao i s onim "momcima" koji rade bench i biceps jer imaju od fudbala razvije noge, nije li ?

i jos jedna star, ako ne smarano, ako smaramo ponovo se izvinjavam, po cemu si ti na 33 stranici zakljucio da je neko sujetan...

VeljaP:

--- Citat: vlado0550  Jul 22, 2011, 10:48:08 posle podne --- jos jedna star, ako ne smarano, ako smaramo ponovo se izvinjavam, po cemu si ti na 33 stranici zakljucio da je neko sujetan...

--- Kraj citata ---

upravo na osnovu ovoga....

nije radila bench iz drugih razloga, nema razloga tebi neko nesto da objasnjava po tom pitanju. Zar ne?
bice snimak u svakom slucaju, pa ce moci da se vidi.
Sve dalje je off topic

edit: samo Milanu da se izvinem 280 liftovi su bili prije 8 mjeseci, da ne bude zabune, sa ovim aktuelnim 305-300 :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju