Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (126/378) > >>

breshahils:
Danas bench:
Zagrevanje zglobova i rotatora ramena.
20kg = 30tak puta (zagrevanje)
60kg =30tak puta (zagrevanje)
100kg=20 puta ,do sad mi je maximum bio 19 puta tako da je uspeh :)
110kg=8puta nisam išao do maximuma
120kg=8puta mogao sam još ali sam se uplašio za rame i lakat jer me počelo žickati :)
100kg=15puta
60kg = 20puta

Ovo nije nikakav program već sam spuštao kg sam.

Imam problem veliki da mi uvek prvo ponavljanje bude izuzetno sporo, npr 5-6sekundi kao da pokušavam da stabilizumem težinu što mi oduzima puno snage, nakon toga ostalih 19puta (u primeru gde sam išao 20puta sa 100kg).
Neznam kako to da rešim...kako da počnem od prvog spuštanja brzo?Ako neko ima konstruktivan savet SLUŠAM GA.

Frka mi je brzo, plašim se da mi u donjem položaju ne otkažu laktovi, mada kad radim sa 100+kg imam spotera uvek.

buum:
 :priznaje se samo uz snimak sa olim.tegovima!  :o ;D

breshahils:

--- Citat: buum  Januar 17, 2012, 07:42:44 posle podne --- :priznaje se samo uz snimak sa olim.tegovima!  :o ;D

--- Kraj citata ---

Ako je ovo na moj račun VRLO rado za 7-10dana bi postavio 140-150kg samo trebam rešiti (za 150kg) "problem" kako podići brže teg.?
Imam izbačaj od 140kg sa olimpijskom...mada lično ne smatram da je ovo nešto wow.
Za mene koji nisam PW je ovo samo ispitivanje kg na benchu tj narodski rečeno "ku.čenje" koje ja ne volim ali je druge zanimalo koliko, šta... :)

I ja imam slično mišljenje kao i ti...ne verujem dok ne vidim :)

buum:
 ma salim se malo!!!! ;D
ova tema je bas zanimljiva!
sto se tice brzine dizanja tega i to se trenira
i vrlo je vazno biti eksplozivan!
pogledaj malo speed bench i ubaci ga na poneki tr. ;)

breshahils:

--- Citat: buum  Januar 17, 2012, 08:58:26 posle podne --- ma salim se malo!!!! ;D
ova tema je bas zanimljiva!
sto se tice brzine dizanja tega i to se trenira
i vrlo je vazno biti eksplozivan!
pogledaj malo speed bench i ubaci ga na poneki tr. ;)

--- Kraj citata ---

Pa brate i nije da se zezaš...ovde puno puno likova "diže" odlične kilaže ali nigde dokaza...to si upravu, pa evo i ja nisam postavio video :)  ali biće :)
Znam da je bitna explozivnost ali neznam kako da je postignem...

Dali bi mi pomogla ona "letva" kao što rade PL ali mi nekako "previše" da to radim u teretani...gledali bi me kao da sam marsovac i oni komentari "šta izvodi" :D

Mislim da bi to pomoglo jer bi me ta letva "branila" od naglog otkazivanja i spuštanja na grudi.

Ja se grozim kad klinci uzmu npr 80-100kg i bukvalno ispuste da se teg odbije o grudi da mene zaboli dok ih gledam.

A šta ti znači ovo brate "ubaci ga na poneki tr."  šta je ovo "tr"?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju