Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
kopa:
veljo kako idu ostale discipline ?
breshahils:
--- Citat: BUKAS Januar 31, 2012, 04:42:41 posle podne ---E jbg, porasti :D
Gde je snimak bre?
--- Kraj citata ---
... ma lagao sam :)
Imam snimak ali sam na 150kg na kraju videa opsovao i neću da ga stavim (sa oproštenjem takav), sa 140kg je ok. Evo malopre sam pokušao da uploudujem na YT jer mi rekoše da se može isključiti ton ali mi puca file.
Neda mi se :)
Snimak od 150kg sam snimao u HD rezoluciji preko mobilnog a da bi ga "sredio" u windovs movie maker-u treba da konvertujem u neki drugi video jer mi ovaj ne prepoznaje...
Našao sam neke druge programčiće ali me zezaju, ne odradi video kako treba, ton, seckanje... ma rešiće se to jednog lepog dana :)
Najradije ga nebi okačio (od 150kg) jer sam ga "slepački" podigao ali baš i već mi je muka od kritika koje će biti opravdane, sve znam ali nemam tehniku dizanja kakvu bi trebao imati, znam teoriju ali je ne odradim jer nemam utreniranu tehniku pri dizanju velikih težina.
Aj uzdravlje :)
BUKAS:
Bebac znaš onu -što je vece objašnjenje, to je veća laž :D
Šalim se naravno :)
breshahils:
--- Citat: BUKAS Januar 31, 2012, 06:03:27 posle podne ---Bebac znaš onu -što je vece objašnjenje, to je veća laž :D
Šalim se naravno :)
--- Kraj citata ---
Nisam čuo tu :) ali mora da je tačno xaxaxaxa
VeljaP:
--- Citat: kopa Januar 31, 2012, 05:56:08 posle podne ---veljo kako idu ostale discipline ?
--- Kraj citata ---
ovako, posto jos adaptiram CNS, isao sam sq par ponavljanja sa 165kg, ali tu ima dosta prostora jos...sigurno do 200, samo moram da se podesim. DL ista stvar, ali sam isao na 200kg neki dan.
Zeza me CNS jel nisam od januara 2008. stavio vise od 150kg, do pred neki dan i onda je to uzas
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju