Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (151/378) > >>

Kolev Nenad:

--- Citat: Spartak  Februar 14, 2012, 08:01:02 posle podne ---Kolev, dvorucno veslanje 110kg x10, ovo je prilicno opako , deadlift bi onda morao da ide i oko 200kg ?

--- Kraj citata ---

Veslanje na spravi,ne mogu sa sipkom toliko,tj nisam ni probao....a dl ne radim....

--- Citat: ela ela  Februar 14, 2012, 08:34:38 posle podne ---Pusti decu,deca pisu svasta

--- Kraj citata ---

E jbg sad...

VeljaP:

--- Citat: Kolev Nenad  Februar 14, 2012, 09:15:06 posle podne ---E jbg sad...

--- Kraj citata ---
jbg ti kad pises na PL temi, a ne radis ni jedan lift...sta si ocekivao, ovacije?

Kolev Nenad:
Pisali su ovde ljudi svakakve gluposti pa niko nije rekao pusti decu,sad cu jos malo 24 god da napunim,nisam klinac,a i ne pisem svasta,stojim iza svega,jel sam stavio klip,jesam,mogao sam da napisem radim bp 130,ali nisam jer ne lazem....
A razlog iz kog sam u ovoj temi pisao kao i proslog puta je sto sam video da je neko pisao o tezinama u najsvezijim porukama,pa se i ja ukljucio,nisam obracao paznju u kom su folderu...

Spartak:

--- Citat: ela ela  Februar 14, 2012, 08:34:38 posle podne ---A ti Spartak vaskrsnes na ovoj temi samo kad treba nekog da prozoves.
Pusti decu,deca pisu svasta nego baci neki snimak,onako-iz zezanja,
tome tema sluzi  :)

--- Kraj citata ---

Ne prozivam,Kole je super
samo pitam za mrtvo jer ja gadjem tu kilazu na dvorucno a mrtvo gadjem 220x4

Nemam vremena za snimanje,ne radim powerlifting, vjezbam rekreativno :)
Svakako ima ljudi duplo manjih od mene a duplo jacih tako da nema razloga za takmicenje :)

Spartak:

--- Citat: Kolev Nenad  Februar 14, 2012, 09:15:06 posle podne ---
--- Citat: Spartak  Februar 14, 2012, 08:01:02 posle podne ---Kolev, dvorucno veslanje 110kg x10, ovo je prilicno opako , deadlift bi onda morao da ide i oko 200kg ?

--- Kraj citata ---

Veslanje na spravi,ne mogu sa sipkom toliko,tj nisam ni probao....a dl ne radim....

--- Citat: ela ela  Februar 14, 2012, 08:34:38 posle podne ---quote]

a ok...

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju