Ostalo > Offtopic

Da li se secate prvog dana kada ste krenuli sa teretanom?

(1/4) > >>

laracroft:
Kakav vam je bio 1trening?secate li se imena teretane?

ja se secam prvih koraka u plesnoj sali..... :P

Pedja_Petrovic:
ufff...na tavanu jedne zgrade.....to je trebalo videti...tegovi od betona.kosi bench na obicnoj dasci podbocen sa pivsok gajbom.....ufff..lepa vremena..

gaudi:

--- Citat: pedjos ---ufff...na tavanu jedne zgrade.....to je trebalo videti...tegovi od betona.kosi bench na obicnoj dasci podbocen sa pivsok gajbom.....ufff..lepa vremena..
--- Kraj citata ---

A posle treninga sabijete to pivo iz gajbe umesto wheya , a?
  :lol:  :lol:  :lol:

Manimal:

--- Citat: pedjos ---ufff...na tavanu jedne zgrade.....to je trebalo videti...tegovi od betona.kosi bench na obicnoj dasci podbocen sa pivsok gajbom.....ufff..lepa vremena..
--- Kraj citata ---

Hahahaha, mora da je preko ljeta bilo lijepo, Pedjos, ha.

Meni kao da je bilo to juce. Ja i moja dva prijatelja prijatelja, jedan od njih Thor sada clan naseg foruma, imali smo vise nego dobre uslove 1986 godine sto se tice sprava. Imali smo takoreci sve klupe i sprave i prave tegove(uuuh da mi se malo vratiti u te dane, stvarno mi nedostaju).
Ljudi, pod kakvim sam ja upalama bio u pocetnickim danima, to se ne bi dalo opisati rijecima. Kada sam radio noge ja nisam mogao normalno hodati sedam dana, najteze mi je bilo izaci u grad, jednom sam isao u disko, jedva sam se popeo uz stepenice, morao sam rukama da podignem nogu po nogu da bi se popeo. :lol:

laracroft:
koliko je sad i ranije b.b razlicit?mislite d aje ta modernnizacija dobra ili losa ,sigurno ni suplementata nije tad bilo toliko

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju