Multimedia > Slike/Muškarci
ALEEX FEDOROV-7 WEEKS OUT-300 POUNDS
t1000:
From back.Alekander Federov,Ronnie Coleman and Jay Culter. 8O
t1000:
I ono najzanimljivije...Ronnie Coleman i Alexaner Federov (closer pic) Ppogledajte kako ga gleda Alex :lol: Za vise informacija i detalja o slikama i takmicenju u Rusiji http://www.bodrost.h1.ru/photo.php?id=17&lng=en
thor:
--- Citat: t1000 ---A sta,koliko je visok?195 mozda...?Majke mi najezio sam se kad sam ga video pored ogledala-kao planina je... :twisted:
--- Kraj citata ---
t1000 pricao sam sa njim na zadnjem fibo , ja sam 1,88 i dosta sam visi od njega, on je negdje oko 1,82, inace je impozantan, zadnja loza je fenomenalna , vjerujmi vidio sam jako dobre loze, moj ukus nije ja vise cijenim tijela poput miskovog , sona i td, ali tip je interesantan.ako uspije sve da stavi pod jednu kapu i izade oderan moze da ugrozi svakoga trenutno poznatog takmicara ovoga svijeta, to potpisujem
t1000:
--- Citat: thor ---
t1000 pricao sam sa njim na zadnjem fibo , ja sam 1,88 i dosta sam visi od njega, on je negdje oko 1,82, inace je impozantan, zadnja loza je fenomenalna , vjerujmi vidio sam jako dobre loze, moj ukus nije ja vise cijenim tijela poput miskovog , sona i td, ali tip je interesantan.ako uspije sve da stavi pod jednu kapu i izade oderan moze da ugrozi svakoga trenutno poznatog takmicara ovoga svijeta, to potpisujem
--- Kraj citata ---
Zanimljivo,182 kazes... :roll: Da,noge su mu mozda i najbolje-bas odskacu.Ima jos slika na sajtu iznad pa pogledajte..
Markoni:
8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju