Ostalo > Offtopic
Arnold Schwarzenegger pre i sada
DingDong:
razumem ja da je on vec stariji,i da nema vremena,a mozda vec ni volje da trenira...pogledam kako je izgledao pre,pa onda pogledam drugu sliku.. na drugoj slici izgleda kao neko ko u zivotu nije trenirao... i onda razmislim malo sta ce ostati od mene ako jednom prestanem da treniram. Dodje mi da zaplacem :)
IFBBPro:
--- Citat: doktor83 ---razumem ja da je on vec stariji,i da nema vremena,a mozda vec ni volje da trenira...pogledam kako je izgledao pre,pa onda pogledam drugu sliku.. na drugoj slici izgleda kao neko ko u zivotu nije trenirao... i onda razmislim malo sta ce ostati od mene ako jednom prestanem da treniram. Dodje mi da zaplacem :)
--- Kraj citata ---
Zasto razmisljas o tim glupostima? Uostalom vidio si kako Franciss Benfatto izgleda.. kako Vince Taylor izgleda u 50 i nekoj.. Albert Beckless (valjda se tako zove..).. Frank Zane sa svojih 6 banki izgleda sasvim fino..
Sve je do tebe kako ces se ponasati u buducnosti.. Znaci mozes izgledati fino i u 60-oj godini.. ali jebi ga covjek u zivotu ima i precih stvari od bodibildinga.
DingDong:
--- Citat: IFBBPro ---
Zasto razmisljas o tim glupostima?
--- Kraj citata ---
Pa eto,doslo mi nesto... procice me do sutra :)
Manimal:
--- Citat: doktor83 ---evo sta se desava sa pro koji prestanu da vezbaju :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
A sta se dogadja sa ljudima koji nikad nisu vjezbali u zivotu, da li je njihova koza zategnuta kada ostare.
GLUPOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
priest:
kao prvo to uopce nije on to je photoshop ako malo bolje pogledate u predjelu vrata vidjet ce te razliku njegovu glavu su stavili na tijelo jednog drugog americkog politicara
kao drugo boli njega kurac kako sada izgleda najvaznije je da ima para i da je ziv
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju