Ostalo > Offtopic
Arnold Schwarzenegger pre i sada
Zoka:
--- Citat: priest ---kao prvo to uopce nije on to je photoshop ako malo bolje pogledate u predjelu vrata vidjet ce te razliku njegovu glavu su stavili na tijelo jednog drugog americkog politicara
kao drugo boli njega kurac kako sada izgleda najvaznije je da ima para i da je ziv
--- Kraj citata ---
Slazem se... Ama ljudi sigurno photshop, ovo je ili zajebancija ili jos jedno djelo svih protivnika bb-a, koji jedva docekaju da "dokazu" kako je vjezbanje glupost jel cemo svi izgedati ovako jednog dana...
NIJE TACNO!!!! Ja cu stati sa bilo kim iz moje generacije ko ne vjezba pa da vidimo ima li razlike ili ne.... a ja bas nisam mlad covjek :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---
--- Citat: priest ---kao prvo to uopce nije on to je photoshop ako malo bolje pogledate u predjelu vrata vidjet ce te razliku njegovu glavu su stavili na tijelo jednog drugog americkog politicara
kao drugo boli njega kurac kako sada izgleda najvaznije je da ima para i da je ziv
--- Kraj citata ---
Slazem se... Ama ljudi sigurno photshop, ovo je ili zajebancija ili jos jedno djelo svih protivnika bb-a, koji jedva docekaju da "dokazu" kako je vjezbanje glupost jel cemo svi izgedati ovako jednog dana...
NIJE TACNO!!!! Ja cu stati sa bilo kim iz moje generacije ko ne vjezba pa da vidimo ima li razlike ili ne.... a ja bas nisam mlad covjek :)
--- Kraj citata ---
.TO BURAZ/////
protejini:
Pa ni Ronaldo nece biti Ronaldo kada prestane da trenira...
Cak i da ono jeste Arnold,normalno je da covek koji ima toliko godina tako izgleda.
Mogu oni da govore sta hoce,covek je legenda,izgledao je kao Apolon sa dvadeset kada je to najvaznije,citavom svetu je bio uzor i primer misicavog coveka...
dadochicago:
ova slike aje stara i neznam razloge zasto je to tako verovato zato sto covek nije SUPERMAN
Ali kad sam ga vidio na Arnold Classsicu ne da izgleda dobro igleda FENOMENALNO
H2SO4:
ronaldo vec sada nije ronaldo :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju