Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Powerlifting by KDT Koloseum

<< < (8/14) > >>

Arnoldinyo:
Gala kup Nis Sone je pokusao 361 kg ali nije priznato!!! Klp kacim u najskorije vreme pa sami procenite dal je bio za priznavanje!!!

katona:
Stavi sve sto imas.Bas me interesulje kavi pokusaji su bili

CranePower:

--- Citat: katona  Decembar 17, 2008, 07:10:44 posle podne ---Stavi sve sto imas.Bas me interesulje kavi pokusaji su bili

--- Kraj citata ---
Evo snimka svih pokusaja...

http://www.youtube.com/watch?v=jDTpYhFWLiQ

aragorn:
Treba da ih je sramota!

Decko je potpuno ispravno podigao onih 361 kg i tu nema nikakve sumlje.

A ovi penzioneri iz PSJ neka malo procitaju knjigu pravila zvanicnog IPF-a/ima i novo izdanje za ovu godinu na powerliftingwatch,ocm/ i ako mogu da se uzdignu iznad male barice u kojoj zele da budu glavne zabe.

Svaka cast za Nebojsu i cestitam na novom rekordu!!

A za sudjenje-SRAM VAS BILO!LAKO JE PLJUVATI PO TUDJEM RADU,,ALI TO POSTENI LJUDI NE RADE TJ OMALOVAZAVAJU TUDJI RAD.

Ali,valjda nista nije vazno....kao i PSJ!

CranePower:

--- Citat: aragorn  Decembar 18, 2008, 02:42:44 posle podne ---Treba da ih je sramota!

Decko je potpuno ispravno podigao onih 361 kg i tu nema nikakve sumlje.

A ovi penzioneri iz PSJ neka malo procitaju knjigu pravila zvanicnog IPF-a/ima i novo izdanje za ovu godinu na powerliftingwatch,ocm/ i ako mogu da se uzdignu iznad male barice u kojoj zele da budu glavne zabe.

Svaka cast za Nebojsu i cestitam na novom rekordu!!

A za sudjenje-SRAM VAS BILO!LAKO JE PLJUVATI PO TUDJEM RADU,,ALI TO POSTENI LJUDI NE RADE TJ OMALOVAZAVAJU TUDJI RAD.

Ali,valjda nista nije vazno....kao i PSJ!

--- Kraj citata ---
Sve si rekao, nema sta da se kaze vise... Samo da dodam da ovakvim gestom samo mogu jos da unazade nas powerlifting...
Juce mi je Nebojsa rekao da ozbiljno razmislja dal uopste da se takmici vise kod nas...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju