Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Powerlifting by KDT Koloseum
DRAKCE-POWERLIFTER:
:) Na toj istoj klupici Aragorne kako bi ti reko za svlacionicu ja vezbam svaki dan... :)mesto za dupe je na mestu alje zatoo mesto za trup otkinuto i razlabavljano pa kad napravis most i upres nogama stignes kao na dasci za surfovanje do radijatora...:)Tu si u pravu potpuno za penzionere ali su oni trenutno iznad nas i nista ne mozemo...Pozdrav
Djenka..:
nemojte da mlatite gluposti,cucanj je neispravan,ne moze da se cuci do pola,znaci do kraja,sto on nije uradio...a i Dalibor Ilijic ima bolji bench od njega iako je on u kat. do 82,5 kg a Bjedov je u teskoj....
aragorn:
--- Citat: Djenka.. Mart 13, 2009, 07:26:49 posle podne ---nemojte da mlatite gluposti,cucanj je neispravan,ne moze da se cuci do pola,znaci do kraja,sto on nije uradio...a i Dalibor Ilijic ima bolji bench od njega iako je on u kat. do 82,5 kg a Bjedov je u teskoj....
--- Kraj citata ---
Reci mi.....kako to izgleda biti glup?
Kakve veze ima bench u kategoriji do 82.5kg,sa komentarima za cucanj u teskoj kategoriji?!
Kakav bre cucanj "do pola"?
Da nisi ti Marsovac?
dspale:
--- Citat: Djenka.. Mart 13, 2009, 07:26:49 posle podne ---nemojte da mlatite gluposti,cucanj je neispravan,ne moze da se cuci do pola,znaci do kraja,sto on nije uradio...a i Dalibor Ilijic ima bolji bench od njega iako je on u kat. do 82,5 kg a Bjedov je u teskoj....
--- Kraj citata ---
Ja neznam da li si ti uopste gledao snimak,kakva polovina o cemu pricas,po tebi mu onda ni prvi ne bi priznali i vratio bi se bez
ijedne medalje za cucanj.A to za bench neznam kakve uopste ima veze sa Nebojsom.
Vlado86:
Bjedov je odradio dobar cucanj! Decko ce tek da pokaze sta zna!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju