Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Powerlifting by KDT Koloseum
aragorn:
--- Citat: Vlado86 Mart 14, 2009, 11:28:10 posle podne ---Bjedov je odradio dobar cucanj! Decko ce tek da pokaze sta zna!
--- Kraj citata ---
Upravo tako.
Arnoldinyo:
http://www.youtube.com/watch?v=tdE3RmLmHls
klip samo za Vasu89 posto me je prozvao kako na 1. takmicenju imam 0...Decko koji nije osetio 120 na cucnju polemise o najjacem cucnju u Srbiji(Bjedov)...A uskoro kacim i taj cucanj 187,5 sa treninga i tih 165 u Nisu sto mi nisu priznali...ako vec ima toliko strucnjaka zasto na takmicenjima ima malo takmicara???pozzzz
Kaciga:
neshto mi postovi nestaju. ja sam pozdravio cim sam ushao na forum Pedju Petrovica pravi si as. a danas sam isto pozdravio i Pedju MIiloshevica ,zamolio sam dali neko zna za prodavnicu sportske opreme U BEOGRADU ILI NOVOM SADUN ILI BILO GDE U SRBIJI DA NARUCIM MAJICU ZA BENC I TRIKO ZA CUCANJ AKO NEKO ZNA NEKA MI JAVI JER SA TIM STVARIMA SE DIZE DO 50KG visheTREBA MI ZA DISCIPLINE
Arnoldinyo:
Oprema se koliko ja znam narucuje preko najvise se isplati a koliko znam u srbiji nema prodavnica(najbliza u madjarskoj)... a to da se dize i 50 kg vise nema veze sa vezom zavisi od 300 stvari...
vukodav:
licno moje misljenje,da taj cucanj bjedova od 361kg nije bio ni u okviru pravila, ni ti pravilan kako se kome vise svidja...pre svega da krenemo od sudija na gala kup-u koliko su njih licencu medjunarodnog sudije?? jedan i to ''Profa'' koji je i bio rekorder u cucnju u 82,5kg sa 245kg tako da verujem da covek zna sta je cucanj... koji je ujedno i proglasio taj cucanj neuspesnim.... a ostale "sudije" da li su oni u opste i sudije ili ce pre biti da nije imao ko da sudi pa daj da se nadje neko samo takmicenje da se odrzi... drugi sudija je bio neki momak od 18-20 koji je cekao da vidi 3-ceg sudiju pa tek onda donosio odluku tj verujem da i nije smeo da digne crvenu " zastavicu" o takmicenju i samoj organizaciji da ne pocinjemo,jer ti ubije svaku volju da pipnes teg na neko vreme i pitas se cemu to sve:odricanje,bolovi,povrede....odes na gala-kup vidis ono i ne znas da li da se smejes ili places ali vise vuce na smejanje od muke i plakanje u isto vreme,,,
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju