Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Powerlifting by KDT Koloseum
CranePower:
Ja sam uzeo za poredjenje snimak gde je postavljen apsolutni rekord, i mislim da je taj snimak jedini i sasvim relevantan za poredjenje...
Sto se tice Igora Mitrovica, covek je zaista jak, i takmici se bez odela, ali ide preduboko za takmicenje... Isto kao sto npr. ruski snagas i RAW takmicar Mikhail Koklyaev, koji takodje ide preduboko dole, sto naravno nije lose, al je lose u tom smislu sto moze da podigne i vecu kilazu da ne ide toliko duboko...
Uostalom nadji na youtube-u evropska IPF takmicenja, pa ces videti kakva pravila treba ustvari da budu i kod nas...
Pozdrav
Arnoldinyo:
Realnost je da Bjedov ima najjaci cucanj u drzavi indeksno i to niko ne moze da ospori cak a sto se tice pravila kad se vec tako slepo drzite istih pogledajte 1. klip gde na 0:17 "izgleda" kao da lik pomaze malo u cucnju(naravno nije dozvoljeno) i sta sad cucanj je nepravilan...Alo bre umesto da se priznaju i pokusaji na granici da sport malo zazivi i kod nas oni nas ka*aju extra glupim pravilima(ja sam na 1. takmicenju u 1. seriji imao drzavni rekord +7,5kg pa mi je sudija i posle 3. neuspesne serije prisao i rekao"decko ti si 1. put ovde i nemozemo ti priznati drzavni pored likova koji su u ovom sportu 10 godina, a ja sam mozda bio spreman i za seniorski rekord" i glavu dajem da sam imao dubinu vecu od 1/2 priznatih cucnjeva)...ali zato ako imas dobru vezu i sa 2,3 kg viska ulazis u kategoriju manje...i onda mi pricamo o nekim pravilima...a tek organizacija...evo ja prvi odustajem od svih takmicenja od danas pa nadalje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju