Ostalo > Offtopic

BADELL-100%-NATURAL

<< < (3/5) > >>

sasacg:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---i ja cu ko gustavo jednog dana da bidnem,kad se najedem kupus s slaninu i uz to dodam kajmak s lebac,nece mi trebaju nikaki stereoidi sve na prirodan nacin ima da se uradim :D
--- Kraj citata ---
..nisu stereoidi..vec...STEROJIDI :D  :wink:  :D  :D  :D
--- Kraj citata ---

:lol:  :lol:  :lol:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---i ja cu ko gustavo jednog dana da bidnem,kad se najedem kupus s slaninu i uz to dodam kajmak s lebac,nece mi trebaju nikaki stereoidi sve na prirodan nacin ima da se uradim :D
--- Kraj citata ---
..nisu stereoidi..vec...STEROJIDI :D  :wink:  :D  :D  :D
--- Kraj citata ---

:lol:  :lol:  :lol:
--- Kraj citata ---
...gramtika ti je cudo :D  :lol:  :D  :lol:  :D  :lol:

Yuri-Gutsan:
I think he speaks of getting huge arms without synthol. Times changes and meaning of word "natural" changes too :-)
What will be next meaning? That's my arms, not arms grown in some lab :-D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Yuri-Gutsan ---I think he speaks of getting huge arms without synthol. Times changes and meaning of word "natural" changes too :-)
What will be next meaning? That's my arms, not arms grown in some lab :-D
--- Kraj citata ---
.....hahhahahhah..you got that right my broteher.....probably the next step is something about you are mentioned :wink:  :wink:  :twisted:  :twisted:

sasacg:
da izgleda da ce u skorijoj buducnosti test,metan,deca i ostalo biti potpuno natural stvari,a hemijom ce se nazivati neki mali roboti koje ubacis i oni sami rade u misicu umesto tebe :D :D :D e,pa ovo i nije tako losa ideja,moracu da je patentiram i uzmem neke ogroooomne parice,a onda cu svima vama da kupim zalihe wheya za narednih 50 godina :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju