Ostalo > Offtopic
Jos jedan poklon...
sasacg:
Posle jutrosnje Pedjine posiljke suplemenata i uz to prigodnih poklona,postar je jos jednom dosao i obradovao me jos jednim fenomenalnim poklonom ;D ;D ;D
Set DVD-eva sa snimkom citavog Balkanskog prvenstva u Baru 8) 8) 8)
Ovom prilikom se jos jednom iskreno zahvaljujemo darodavcu Big ili bolje reci Huge Vladu :wink: :wink:
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Je su sve BB tematike ili ima neki crtić :D
sasacg:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Maj 07, 2008, 01:07:34 posle podne ---Je su sve BB tematike ili ima neki crtić :D
--- Kraj citata ---
hahahaha manijace :twisted: Nije Vlad takav,samo i striktno takmicenje :twisted:
Vladar:
--- Citat: sasacg Maj 07, 2008, 01:04:12 posle podne ---Ovom prilikom se jos jednom iskreno zahvaljujemo darodavcu Big ili bolje reci Huge Vladu :wink: :wink:
--- Kraj citata ---
E pa sada cika Sale.... nabavio si laku artiljeriju od Pedjosa, sada imas i motivaciju da upres u treninge, znanje naravno imas od ranije, sve to posolis sa malo meksickog kreatina i lijepo dogodine da pometes one Bugare u superteskoj! ;)
Kao sto sam ti rekao nema potrebe da se bilo sto zahvaljujes, bilo mi je zaista zadovoljstvo da ucinim ovu sitnicu za tebe!
Pozdrav kuco!
sasacg:
--- Citat: Vladar Maj 07, 2008, 01:25:39 posle podne ---
--- Citat: sasacg Maj 07, 2008, 01:04:12 posle podne ---Ovom prilikom se jos jednom iskreno zahvaljujemo darodavcu Big ili bolje reci Huge Vladu :wink: :wink:
--- Kraj citata ---
E pa sada cika Sale.... nabavio si laku artiljeriju od Pedjosa, sada imas i motivaciju da upres u treninge, znanje naravno imas od ranije, sve to posolis sa malo meksickog kreatina i lijepo dogodine da pometes one Bugare u superteskoj! ;)
Kao sto sam ti rekao nema potrebe da se bilo sto zahvaljujes, bilo mi je zaista zadovoljstvo da ucinim ovu sitnicu za tebe!
Pozdrav kuco!
--- Kraj citata ---
Ti imas zaduzenje da oduvas Bugare,a za mene mozda neki body classic :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju