Ostalo > Offtopic

ENGLISH GRAND PRIX-obavezno download

<< < (3/4) > >>

Pedja_Petrovic:
pazi koji podatak....

GUSTAVO JE TE 1999 bio 17!!!!!!!!!!

daj nam milose kazi kada je poceo da radi po tvojim savetima,a svi znamo gde je gustavo i sta je ove godine napravio!!!!!!!

neverovatna transformacija a videti ce mo za kako kratko vreme!!!

Milos Sarcev:
Gustavo me je kontaktirao tokom Olimpije 2003-e godine.
Nakon sto je 2002-e bio 24-i od 25 takmicara i 2003 se nigde nije plasirao (cak ni na takmicenjima u kojima sam ja ucestvovao) vec je pomislio da ostavi bildersku karijeru.
Nakon 5 godina profesionalizma nije pravio nikakve rezultate niti pare...pa mu je logicno bilo da se toga ostavi.
Ja sam video veliki potencijal u njemu jos na prvom takmicenju 1998-e godine.
Odmah sam mu ponudio pomoc...ali se on toga plasio.
Mislio je da necu pomoci nekome ako se takmicim protiv njega...
Konacno - poceli smo sa programom u Novembru 2003-e godine i vec u february sledece godine (3 meseca kasnije) poceo je sa zavidljivim rezultatima...sve do sada - kada ga mnogi smatraju naslednikom velikog Ronija Kolemana.
Ja sam mu uvek pri ruci..ali nakon toliko takmicenja koje smo zajedno uradili - onmene zaista vise ne treba...
Ipak - uvek me zove jer jedino meni veruje.
Sledece takmicenje - Arnold Klasik.

Pedja_Petrovic:
2003-2005....takve promene.......

milose,imamo listu ovde za arnold classic,i verovatno ces da se slozis da je gustavo jedan od glavnih pretendenata za titulu classica 2006,ali i da mu je velika konkurenicja u dexteru....sta mislis o tome....

moje je skromno misljenje,da ce to biti veci sudar nego ronnija i cutlera....mislim ,tesko onom ko bude u sudijskoj kozi.....mislim naravno i oslanjanam se na objektivnost sudija!!

Milos Sarcev:
Nije takmicenje samo izmedju Gustava i Dextera.
SVI takmicari imaju sansu da pobede.
I to ne kazem onako kao klise...nego zaista i mislim.
Viktor, Denis, Branch, Melvin, Darem, Mustafa, Troy, Mark...i svi ostali su na veoma visokom nivou.

Puno puta ljudi vide samo plasman - a nevide sudijske liste.
Nekada je razlika izmedju prvog i sestog mesta samo nekoliko poena...a ti poeni se mogu okrenuti za cas.

Recimo 1997-e godine nas je bilo desetorica koji smo bili veoma izjednaceni - i svako takmicenje je bio drugaciji rezultat.
Sigurno je da su Dexter i Gustavo prvi favoriti...ali mnogi drugi su im fantasticna konkurencija.
Kao sto je Gustavo jedne godine dosao od gotovo poslednjeg mesta do samog vrha - to mogu i mnogi drugi da urade...

Gustavo je poceo sa pripremama i povremeno cu objavljivati njegove slike.
Denis se verovatno nece takmiciti...ali to jos nije zvanicno odlucio...i zato - drzite tu tajnu...

Mark Dugdale je prilicno napredovao po mom "postworkout" sistemu...i verujem da ce se bolje plasirati.

Pedja_Petrovic:
da,potpuno si u pravu..naravno svi su u igri za titulu,daleko od toga da nisu,ali nekako gustavo i dex...mmmmmmm...mirise mi na sudar titana..

i sto je bar meni najdraze u celoj toj prici,sto ce konacno da se vrati sudjenje lepoti i klascnim linijama,simetriji i proporcionalnosti cega si ti tipican prestavnik,a ne gomilama mesa bez lepote itd...bez uvrede za bilo koga naravno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju