Ostalo > Offtopic

Da li je to jubav...??:)

<< < (11/11)

mafis:

--- Citat: virvirko  Maj 20, 2008, 07:48:21 posle podne ---Opet ne mogu da se suzdrzim...Ako je ona rekla da joj je to posalo drug na osnovu koje logike ti nju pitas da li je to ona napisala?
Pozz...

--- Kraj citata ---
Sta si se uhvatio toga.Napisala ona ili neko drugi nema veze.I pusti coveka na miru on je pitao nju ne tebe.Smiri malo strasti.
Drugo znak uzvicnika i to nekoliko znaci da vices, tako sam i ja shvatio.Ako si samo kuckao mogao si da stavis i znak upitnika ili tacku.Ili si mogao da nastavis da cutis i da iskuckas nesto drugo.Verujem da znas sta znaci znak uzvicnika.

vuksa:
sto bi rekao ajs nigrutin...ako je ovo ljubav onda sam ja stvarno don dzonson :D

tanatos:

--- Citat: TTgirl  Maj 19, 2008, 02:39:55 posle podne ---
;):)

"Ne mozes uvek imati sve sto pozelis niti nekog vecno vezati za sebe. Zato ti dajem svu slobodu ovog sveta, pustam te da odes kad god pozelis, da izaberes svoj put... Nikada nisam mogla da ti pokazem koliko je ljubavi u meni, da ti dam makar deo onoga sto sam ti posvetila i sto vec odavno pripada tebi. Nikad nam se nije dalo... Dva razlicita sveta, spojena samo nevidljivim nitima pod istim nebom... Samo ne dozvoli da postanes kao ostali, da te ljudi pokvare i uniste ono posebno u tebi. A ja cu i dalje ostati neumorni cuvar nasih tajni i naseg malog sveta u kome ce uvek biti jedno mesto za tebe ako pozelis da se vratis..."
Ovo nema veze sa temom,samo trenutak inspiracije-izvinjavam se za off ;) :D

--- Kraj citata ---

TT,daj jos neki! Ovo je bilo jako lepo.
A sto se tice ljubavi...

Ne znam... Moja je keva dala sestri bubreg i ja mislim da je to nju (moju majku) ucinilo tri puta zdravijom i srecnijom osobom nego sto je ona to ranije bila.
A srce... Ne znam, za dete bih a za zenu... Zavisi od  okolnosti i situacije...

vlada88:
Ama ljudi, ova prica se vrti na facebooku vec par meseci...naravno da nije istinita, doduse verovatno se nesto slicno nekad desava.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju