Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
StrongBench.com kako dodati 20 kg na bencu za 7 nedelja
Polomac:
Milane sjajan sajt..Kao sto rece Vladar stvarno umes da motivises ljude...
Sve najbolje ti zelim sa sajtom..NegoooMan ,da ti slucajno nisi zavoleo benc vise od cucnja? ;D
Manimal:
--- Citat: Polomac Maj 21, 2008, 12:47:23 pre podne ---Milane sjajan sajt..Kao sto rece Vladar stvarno umes da motivises ljude...
Sve najbolje ti zelim sa sajtom..NegoooMan ,da ti slucajno nisi zavoleo benc vise od cucnja? ;D
--- Kraj citata ---
Cucanj mi je prioritet, a uostalom, ja volim svaku vjezbu, neka sam krv cirkulira!
Cu se feel good!
Polomac:
A bogami kada smo kod toga,i Milan sve vise naginje ka bencu...Pogledaj mu samo napredak u ovoj godini...
Milan J:
--- Citat: Manimal Maj 21, 2008, 12:32:46 pre podne ---50Lb=$50 ;D
Svaki Lb=$1, i nije tako skupo! ;D
--- Kraj citata ---
Kod nas tako - tako ali u Americi ljudi trose stotine dolara na suplemente i ne napreduje. Ne kazem da je moja metoda revolucionarna ali ima svez pristup. Vreme ce pokazati da li ce ljudi da je prihvate ali moji djaci uzivaju kad dodje na red prica ko koliko bencuje.
Milan J:
--- Citat: Vladar Maj 21, 2008, 12:41:56 pre podne ---Imao sam priliku da vidim kako izgleda Milanov site, i mogu samo reci da je PRVA LIGA!
Kvalitetno - vidi se da je autor zaista ulozio i truda i novca da napravi pravi projekat, informativno - izuzetno precizne instrukcije, demonstrirane do savrsenstva koje ne ostavljaju mogucnosti bilo kakve lose interpretacije, vrlo motivirajuce - eto kada ja, kao rekreativni bodybuilder u 32. godini dobijem zelju da bencam pet ploca kao BIG M. vjerujem da ce i svi drugi pronaci isti ili jos veci motiv da poprave svoj najbolji BP, i sto je najvaznije i iz onoga sto sam vidio na siteu i po rezultatima ljudi koji su preko ovih foruma koristili Milanove savjete, ono sto je obecano tj 50 funti vise na bencu za samo 7 nedjelja je po meni 100 % ostvarivo, tako da zaista vrijedi novca koji se daje!
Milane zelim ti srecu i puno zadovoljnih klijenata sa velikim BP!
Pozdrav iz CG
--- Kraj citata ---
Vladar je prvi Crnogorac na svetu koji je imao prilike da vidi moj sajt iznutra.
Sve je sazvakano i napravljeno da NIKO NE MOZE DA TUMACI POGRESNO.
Hvala na lepim recima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju