Ostalo > Offtopic
Evrovizija
Spartak:
@MALI
razumjece on to kad bude imao malo vise od 16godina, rano mu je jos.... :-)
ATJ LUCKO™:
@MALI
MA JASNO VAK IMA SVOJ NACIN SHVACANJA PJESME I MENI SU NEKAKO SIMPA POGOTOVO CICI KAD KAZE DA SMO U BANANI... A IZGLEDA DA JE I NOVE ZBE NABACIJO. ;) ;D
rambo92:
;D ;D ;D
Ma ne mogu tu euroviziju progutat i gotovo ;D
Radomir:
@Manimal
Ukusi su razliciti, a meni se bas takav zvuk mnogo dopada. Podsecaju me na Lordija i na Hard rock haleluja.
Ovo sve vise postaje rock festival, pa mi se svidjaju pesme iz Azerbejdzana i Turske ;D. Mnoooogo mi je krivo sto Litvanac nije usao u finale, jer ima prelep glas. U finalu cu navijati za Ukrajinu, Portugaliju (zena ima prelep glas),Jermeniju i Izrael (fenomenalna pesma). Nadam se da nisam nekoga izostavio, a Srbija se podrazumeva. Drago mi je sto ove godine nijedan pevac nije dosao u suknji.
Manimal:
--- Citat: Radomir Maj 24, 2008, 06:29:19 posle podne ---@Manimal
Ukusi su razliciti, a meni se bas takav zvuk mnogo dopada. Podsecaju me na Lordija i na Hard rock haleluja.
Ovo sve vise postaje rock festival, pa mi se svidjaju pesme iz Azerbejdzana i Turske ;D. Mnoooogo mi je krivo sto Litvanac nije usao u finale, jer ima prelep glas. U finalu cu navijati za Ukrajinu, Portugaliju (zena ima prelep glas),Jermeniju i Izrael (fenomenalna pesma). Nadam se da nisam nekoga izostavio, a Srbija se podrazumeva. Drago mi je sto ove godine nijedan pevac nije dosao u suknji.
--- Kraj citata ---
Ma samo sam se zezao, nadam se da mi neces zamjeriti!
Go Finland! :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju