General Bodybuilding Discussion > Članci

NEKE MALE TAJNE..

<< < (3/27) > >>

HAMMER:
UFFF...Svaka cast Pedja,odlican clanak...morat cu ovo probat,vec pocinjem pare skupljat... ;D

kikko:
Bilo bi xtra videti neke fotke sa tog juniorskog takmicenje 1989....Poceci Pedjinog bodybuildinga,bilo bi vrh....

Rade:
Ovo se mora probati!!...jel tebi Pedja ovo preneo Sarcev???

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Rade  Maj 24, 2008, 04:35:15 posle podne ---Ovo se mora probati!!...jel tebi Pedja ovo preneo Sarcev???

--- Kraj citata ---

a sta ti mislis priajtelju??

da omdah razjasnim ovde..

posto su s dogidile mnoge stvari posle BALKANSKOG TAKMICENJA i pojedinci cija KRSTENICA im vise ne dozljvava nsita osim da se obrate MRTVOZORNIKU krenuli su u sistem da su moja prva mesta bila namesttena,da u stvari pojma nemam o nicemu i da su sve MOJE FOTOGRAFIJE PHOTSHOP coveka protiv koejga ti isti imaju problem..DAKLE..EXTRME PHOTO...

da ne idem u dubinu...ovaj text sam napisao u nekih 40 min...mog nepravlinog kucanja i strahovito velikih gramtickih greska jer jednomsam rekao da sam uvek bio los iz daktilogrifje mada mi je bila jedna od osnovnih predmeta...

elem...text je posvecen svima onima koji misle DA ZNAJU I ONIM AKOJI NE ZNAJU..

pedja petrovic svoje zannje nikada nije krio niti prodavao muda pod bubrege......

kada je rec od prodje..neki samozvani nesretnici kazu da oni svoje znanje nikada nisu prodavali..PA NISU...TO JE TACNO..NISU JER IM N IKO NIJE HTEO DA PLATI ZA NISTA...JER NISTA I NISU IMALI D AKAZU..ALI SU HTELI DA NAPLATE..OOOO..I TE KAKO..I DAN DANAS NAPLACUJU..SAMO SKIRVENO..NE JAVNO.....

toliko...

TTgirl:
Yep i ja juce u pansportovom kad je stigao ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju