General Bodybuilding Discussion > Članci
NEKE MALE TAJNE..
HAMMER:
Evo ja neki dan u prodavaonici suplemenata i kupujem glutamin i pode meni radnik pricat o doziranju,govori dosta ti je 10 g na dan,ja mu kazem da sam procitao od Pedje Petrovica i jos nekih "faca" u ovom sportu da treba 30 g minimalno da bi imalo efekta...i pode on meni pricu kakav Pedja sta on moze na sebi osjetit kako djeluje bilo sta od suplemenata kad uzima steroide... >:( :o...ja pokupio glutamin i otisao nije mi se dalo raspravljat...i nastavljam s uzimanjem 35 g sad cu i pojacat namjerno hehe... ;D
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Nevalja ti to, bacaš pare bolje čitat PUBMED ;D ;D ;D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: HAMMER Maj 26, 2008, 06:57:20 posle podne ---Evo ja neki dan u prodavaonici suplemenata i kupujem glutamin i pode meni radnik pricat o doziranju,govori dosta ti je 10 g na dan,ja mu kazem da sam procitao od Pedje Petrovica i jos nekih "faca" u ovom sportu da treba 30 g minimalno da bi imalo efekta...i pode on meni pricu kakav Pedja sta on moze na sebi osjetit kako djeluje bilo sta od suplemenata kad uzima steroide... >:( :o...ja pokupio glutamin i otisao nije mi se dalo raspravljat...i nastavljam s uzimanjem 35 g sad cu i pojacat namjerno hehe... ;D
--- Kraj citata ---
..
pozdravi tog radnika mnogo..i kazi da mi je zao sto je toliko isfrustiran svojim licnim izlgedom da ujutro kada se probudi ne oze da gleda u ogledalo..
nellle:
--- Citat: HAMMER Maj 26, 2008, 06:57:20 posle podne ---Evo ja neki dan u prodavaonici suplemenata i kupujem glutamin i pode meni radnik pricat o doziranju,govori dosta ti je 10 g na dan,ja mu kazem da sam procitao od Pedje Petrovica i jos nekih "faca" u ovom sportu da treba 30 g minimalno da bi imalo efekta...i pode on meni pricu kakav Pedja sta on moze na sebi osjetit kako djeluje bilo sta od suplemenata kad uzima steroide... >:( :o...ja pokupio glutamin i otisao nije mi se dalo raspravljat...i nastavljam s uzimanjem 35 g sad cu i pojacat namjerno hehe... ;D
--- Kraj citata ---
pedja je na steroidima?????
HAMMER:
--- Citat: nellle Maj 26, 2008, 08:52:14 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Ne znam...ja sam cuo da pije one krejatine i protejine...nemoj offtopiČARIT, dobra tema...
pedja je na steroidima?????
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju