General Bodybuilding Discussion > Članci
NEKE MALE TAJNE..
IGOR_X3M:
Treniram vise od 10 god, dosta sam procitao o BB. recimo vise desetina kilograma casopisa.U stranim casopisima se vrti jedno te isto, vise slika i reklama nego pravih tekstova,tako da u poslednje vreme kupujem samo one casopise koje sadrze Miloseve tekstove.
Ali zato na ovom forumu se mogu naci zaista vredne informacije, tvoje su za svaku pohvalu.
Puno pozdrava Namigivanje
bojan lepojevic:
velika DILEMA- prvi put sam sabrao koliko kosta profy suplementacija tako da bih morao da izvedem sledecu racunicu:
ovo su suplementi i gramaza koje koristimo samo pre u toku i posle treninga(kardio ovde nisam uracunao i dane off)
ako imamo 22 treninga MESECNO(5xnedeljno) unosimo:
1. glutamin 1kg = 36 e
2. BCAA 1kg = 45 e
3. whey 1.5 kg = 25 e
4. amino LIQ 130kom = 150 e
5. NITRO 0.5 kg = oko 50 e
6. X3M PUMP 1kg = 35 e
7. malt + creatin + recovery = oko 20 e
ukupna cena za ovo 'porodicno' pakovanje za mesec dana bi kostalo oko 350 eura koji evric dole gore..e sad sta bi covek ovde najbezbolnije uskladio ako bi za suplemenete mogao da izdvoji od 150-200 eura?????
uvek me muci ovo pitanje, niceg se ne bih odrekao..a ne bih ni da 'tanjim' doze, pa bi neki saveti resilo dileme, pa da pocnemo sa kupovinom.
npr smanjio bih amino liq na 2 kutije = 50 e, izbacio Nitro ili X3M PUMP ili tanjio doze sve ne bih li upakovao do 200 eura
Kako bi se vi igrali??
TeH FiLiP:
nitro i pump ti stvarno ne treba po meni...
meni racunica izadje oko 150-200 evra za rekreativca,ali umesto tih amino ja koristim vise wheya i kazein...
sve u svemu ova dva koja sam ti naveo su ti suvisni,u smislu da ne dobijas proporcionalno parama koje dajes...naravno to vazi u slucaju kada su pare problem,a ovde jesu,da ne ispadne da mislim da su ti proizvodi skroz beskorisni....
tako dobijas nekih 250 evra za igranje
u svakom slucaju znam da dosta takmicara pre pravi ovakvu racunicu po vaznosti i po ulozenom novcu naspram dobitka-
1.Hrana
2.hemija
3.suplementacija
Pedja_Petrovic:
filip je u pravu..
ako se vec mora stedeti..onda bi trebalo zibaciti ta dva proziovda.
mada...ove je sve ukonponovano da radi u sinergiji....ali boze moj..sta da se radi.
ali..ali..ako vec treba nesto da se oduzme..onda tu to ova dva proziovda....
BuKi_pit:
prvo da pozdravim sve a posebno pedju novi sam na forumu text je predobar i u potpunosti si upravu ;D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju