Ostalo > Offtopic

TU SMO...SNAZNIJI I JACI NEGO IKADA...!!

<< < (5/10) > >>

Ajs_Krejatin:
ima neko objasnjenje na onom drugom forumu

Vladar:

--- Citat: H2SO4  Maj 29, 2008, 06:02:26 posle podne ---a chiji je sad x3m gym, x-fitness i x-ports ?
jel i tu doslo nekih promjena?

ako se slucajno gradi nova teretana trebalo bi obavestit dje se nalazi, takojde ako se na trafikama pojave magazini identicnog naziva.

--- Kraj citata ---

;D ;D ;D ;D ;D Sunce ti kalaisano! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nego....

Drugari moji, na pravom ste mjestu!  ;)

Vas forum je samo promjenio domen, sve ostalo je isto, nista ne hvali, ni clanovi, ni teme, ni poruke, ni najjaci urednicki team, zato samo laganica i opusteno!   8)

duh:
You will just be more stronger, faster and harder than before.

ATJ LUCKO™:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 29, 2008, 05:33:43 posle podne ---
--- Citat ---na ovom je forumu puno vise registriranih korisnika ali ona ima vise gostiju.
--- Kraj citata ---

veruj da nije bas tako...

dobar MANIPULATRO moze da manilupeise sa podatcima.

pa tako...moze da se prizke da na forumu ima stlano preko 300 gositju sto anravno nije tacno..jer su to PODATCI IZ STARE ABZE PODATAKA..kao i sto je forum star preko 6 meseci..sto se moze veoma dobro videti po postovima.

hahahhahahahahhahah :D :D :D :D :D

no dobro....siba se...pici se..i tako to

--- Kraj citata ---

da samo samo htio rec da je ta domena "kriva" sto nema vise prisutni gostiju... to kako ko cim manimulira to me ne anima vazno je samo kvalitet foruma a to mislim da je ostalo ovdje...
nije ugodno kad odes tamo i vidis da nemam 600 postova nije to malo... pa nevidim razlog zasto sudjelovat na necem koje je vidno osteceno... fale postovi... a samim tim i znanje i iskustvo koje se u njima nalazi...
iskreno bih volio da se i oni dignu i da budu neki vid zdrave konkurencija kako bi nama clanovima pruzili sto vise informacija...

H2SO4:
jel formiran i drugi x3m gym team??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju