Ostalo > Offtopic

TU SMO...SNAZNIJI I JACI NEGO IKADA...!!

<< < (8/10) > >>

Djolex:
DJAPE ISTA META ISTO ODSTOJANJE SAMO PRZI ...

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 30, 2008, 11:03:11 pre podne ---
--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Maj 30, 2008, 10:52:35 pre podne ---Idemo dalje Generale, uz tebe smo...

--- Kraj citata ---

nisam ja ovde sam priatjelju moj....veruj mi....
\
OVDE SU MOMCI KOJI SU OVAJ FORUM PODGILI OD MALIH NOGU I ZATO JE ON OVAKAV KAKAV JE.....

neka se samo svi zapitaju zasto je 5 ljudi uvek ovde..NIAKDA SE NISU MENJALI I NIKADA SE NISU SVAJDALI...

ZASTO NEMAMO 100 MODERATORA...I ZASTO SMO POKUSALI DA ANAMIRIAMO NEKE LJUDE PA NISMO USPELI PA SU IZASLI IZ EKIPE......

ali dobro....kao sto rekoh....

ovo je ovo....i to je to.....

idemo dalje......a cuti ce se kako i zasto..veruj mi

--- Kraj citata ---

Shvaba:

--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Maj 30, 2008, 10:52:35 pre podne ---Idemo dalje Generale, uz tebe smo...

--- Kraj citata ---

SMALLbaby:
MENE samo zanima zasto bi neko onda bio na onom serveru kad(barem ja) ovde dolazim  radi ekipe i iskusnih takmicara...
jel iko ostao na onom "starom" forumu?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: SMALLbaby  Maj 31, 2008, 03:48:42 pre podne ---MENE samo zanima zasto bi neko onda bio na onom serveru kad(barem ja) ovde dolazim  radi ekipe i iskusnih takmicara...
jel iko ostao na onom "starom" forumu?

--- Kraj citata ---

pa vidi..uvek ima ljudi koji su zelni paznje...i kada im se ukaze i njamnja prilika oni je grabe oberucke..razumes.....

verovatno si imao slicnih situacija i u zivotu......tako je i sada.....

ali zasto to u opste nekog ada brine...ako neko..ili netko smtra da tamo moze da uci..neka ide tamo i cita to sto se pise tamo..

ako neko smtra da to isto moze ovde..onda neka ga ovde..

a ako neko misle da moze na obadve strane..evo recimo ja..

ja ovde radim ozbiljno...a tamo gledam i crkvam od smeha.....i to je lepo jbg...hahahhahahahhahahahahahahahaha

Spartak:
neki likovi su se vratili na x3m posle duzeg vremena...kad macke nema...:-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju