General Bodybuilding Discussion > Članci

PRETRENIRANOST

<< < (2/3) > >>

Polomac:
Mali hvala za text...
PRETRENIRANOST
Sta kazu veliki Big Victor Richards i Sergio Oliva[ http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,8451.msg127768.html#msg127768 ] koji su poznati po ogromnoj misicnoj masi i velikom obimu treninga i zaista za mnoge cudnim sistemima vezbanja...Oni kazu da PRETRENIRANOST ne postoji--postoji samo nedovoljno unosenje kvalitetne hrane...No zaista misljenja su razlicita,Dorian je opet imao svoju pricu,itd,itd....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Maj 30, 2008, 02:49:48 posle podne ---@Pedja
dva pitanja:(koja sam mogao da postavim i u temi NEKE MALE TAJNE...)
hoce li telo iskoristiti hranljive materije koje unosis u toku treninga kao pogosko gorivo? (vezano za pricu o during workout meal koji pijes tokom treniga(Sarcev sistem suplementacije)... kako ce onda koristiti kao gradivnu materiju? zar u toku treninga , kada se telo nalazi pod bilo kojim naporom ne crpi prvenstveno zalihe koje bismo unosili dwm...
citao sam inace i znao o Sarcevom sistemu suplementacije gde koristi u sustini krvnu pumpu tokom treninga itd...i pre nego sto si  o tome pisao...
da li neki vezbac koji ima dobar staz u teretani i potkovan relativno dobrom genetikom i metabolizmom uz takav nacin suplementacije i milosevim treningom moze izazvati mozda hiperplaziju  misica?

--- Kraj citata ---

HAJDE OVAKO,,,

PROCITAJ OVO STO SAM SPREMIO,....

PA AKO NESTO NE BUDE OK...NARAVNO DA SMO TU.....

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,11908.0.html

Pirat:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 30, 2008, 04:26:50 posle podne ---
--- Citat: pirat  Maj 30, 2008, 02:49:48 posle podne ---@Pedja
dva pitanja:(koja sam mogao da postavim i u temi NEKE MALE TAJNE...)
hoce li telo iskoristiti hranljive materije koje unosis u toku treninga kao pogosko gorivo? (vezano za pricu o during workout meal koji pijes tokom treniga(Sarcev sistem suplementacije)... kako ce onda koristiti kao gradivnu materiju? zar u toku treninga , kada se telo nalazi pod bilo kojim naporom ne crpi prvenstveno zalihe koje bismo unosili dwm...
citao sam inace i znao o Sarcevom sistemu suplementacije gde koristi u sustini krvnu pumpu tokom treninga itd...i pre nego sto si  o tome pisao...
da li neki vezbac koji ima dobar staz u teretani i potkovan relativno dobrom genetikom i metabolizmom uz takav nacin suplementacije i milosevim treningom moze izazvati mozda hiperplaziju  misica?

--- Kraj citata ---

HAJDE OVAKO,,,

PROCITAJ OVO STO SAM SPREMIO,....

PA AKO NESTO NE BUDE OK...NARAVNO DA SMO TU.....

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,11908.0.html

--- Kraj citata ---
procitao sam...ima logike naravno, problem je sto nisam znao da telo tako funkcionise... ja sam mislio da ti recimo ako nesto uneses tokom treninga da ce organizam to iskorisititi i sagoreti kao pogonsko gorivo , a ne kao  gradivnu materiju... mislim pitanje je koje se namece i dalj je , da li ce se krv koja se pumpa oplemeniti suplementacijom koja se uzima tokom treninga!? 

Pedja_Petrovic:
neznam dali sam dobro razumeo...

ali evo ovako..ti ne oplemenjujes nista...

milos ej dokazao sa joss gomilom strucanjkka da je HIPERTORFIJA moguca u toku treninga.....

na koji nacin..vec sma nekoliko puta opiso..

dakle..krv treba uzeti samo kao trasnimter koji ce do celija i misicnih vlakna preneti ono sta unosimo....i ako unosimo..a treba da unosima..

jel sada oki doki?/

Pirat:
Ok, znaci to sto unosimo tokom treninga ce stici u krv na vreme i stici do misicnih stanica, na to sam mislio...

p.s.
 Hvala matori na infou i nesebicnom prenosenju znanja, to se ceni !!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju