General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (3/58) > >>

Vladar:

--- Citat: Spartak  Maj 30, 2008, 08:26:24 posle podne ---ne pitaj...pogotovo kad ocu da radim noge u giant style

--- Kraj citata ---

Znaci u tvom gymu se ozbiljno rade sve misIcne partije, kod mene je 20-tak radnih mjesta za noge gotovo uvijek slobodnO tako da mogu sta god hoces po tom pitanju, malo je teze sa drugim misicnim partijama, ali malo se iskombinuje i odradi se giant style bez problema!

Sto se tice texta koji je postavio brat Pedjos.... NE MOZE BOLJE!  ;)

HAMMER:
odlican text,odlican...Ovo su pravi treninzi...Samo treba ovo "podrzat" kvalitetnom hranom i suplementacijom...

Spale:
Bravo! bravo! bravo!.

Konacno mi forumi postaju ponovo zanimljivi. Da se ne uvrijedi neko, ali vise je smorilo da citam milion clanaka koji govore isto "treba jesti, treba spavati, treba trenirati, treba ponavljati..."
Ovo je, vjerujem vecini novo, zanimljivo, a vidim da praksa pokazuje da radi... Radujem se i sam da probam..

Hvala na tekstu.

GORAN_ILIC:
Odlican tekst i odlican savet.
Nikada ovo nisam radio ali sada hocu da probam i jedva cekam da vidim rezultate na jesen.

Spartak:

--- Citat: Vladar  Maj 30, 2008, 08:30:13 posle podne ---
--- Citat: Spartak  Maj 30, 2008, 08:26:24 posle podne ---ne pitaj...pogotovo kad ocu da radim noge u giant style

--- Kraj citata ---

Znaci u tvom gymu se ozbiljno rade sve misIcne partije, kod mene je 20-tak radnih mjesta za noge gotovo uvijek slobodnO tako da mogu sta god hoces po tom pitanju, malo je teze sa drugim misicnim partijama, ali malo se iskombinuje i odradi se giant style bez problema!

Sto se tice texta koji je postavio brat Pedjos.... NE MOZE BOLJE!  ;)

--- Kraj citata ---
ma dje se noge rade,nego jednostavno toliko je stisnuto kad se nakrca 20ljudi ne mogu da odradim iskorak a nema mjesta ni za slobodni cucanj, dok je smith obicno zauzet, a leg press obicno neka dama sjedne i ne misli da zavrsava...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju