General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
Spartak:
Shoulder blast for natural athletes -by Spartak
4 rotacije
rameni potisak iza ledja+lateralno letenje bucicama stojeci
4 rotacije
lateralno dizanje u pretklonu ( http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBRearLateralRaise.html )
sjedece lateralno dizanje ( http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBSeatedRearLateralRaise.html )
uspravno veslanje ( srednji hvat)
Posle svake rotacije blago povecati tezinu na svim vjezbama.
igor2806:
citam ovaj clanak razmisljam i ja radim trening 4x sedmicno,prsa biceps,noge,odmor triceps ramena,ledja vikend odmor...
znam da je bolje radit svaki dan posebno jedan misic ali npr kako bi to mogao iskombinovati...
druga stvar ove gigantske serije ..npr veceras radim noge ide nozna ekstenzija,prednji cucanj,zadnja loza,i podizanje na prste stojeci...kako bi to mogao odraditi u giga seriji..da li je to za mene preambiziozno ili ne...
r3d:
Drzi se ti klasicnog treninga, gigantske serije zahtevaju dobru suplementaciju aminokiselinama oko i u toku treninga kao i utreniran organizam i poznavanje vezbi i svog tela.
bbART:
pedja moze jedno pitanje...da vidim samo dal sam ukapirao lepo kako da odradim trening..naprimer ledja kad radim...odradim siroke zgibove ispred..pa onda odmah odem na siroke zgibove iza ledja,pa onda odmah na uske zgibove pa sa uskih odmah na veslanje..pa odmorim 1-2.min..pa onda ponovo i tako koliko serija da odradim...3-4?i jel dovoljno da se uzme bcaa i glutamin da bi se ispostovao ovaj trening posto jbg nema se bash puno kesa...tokom treninga da uzimam 30 grama bcaa i 30 grama glutamina...e a koliko josh da unosim preko dana ako mozesh da mi napisesh koliko i kada?jjel mogu ja da napisem kako bih ja uzimao pa me ti ispljuj ako nije dobro :):)hehe...ujutru 15 grama glutamina, pre treninga deset grama bcaa tokom,tokom treninga 30 grama bcaa i 30 grama glutamina...posle treninga 10 grama glutamina i pred spavanje 15 grama bcaa....:):)nisam mogao da pronadjem taj clanak gde objasnjavas kako se unose amino kiseline,pa sam po nekoj mojoj "logici" sastavio ovo...moram da vas pohvalim samo na ovim savetima...deluje fantasticno docarano..josh samo da isprobam :):)
Donovan:
Cekaj, zar ti mislis imati trening za ledja samo sa zgibovima?I kako mislis piti tih 30g BCAA tokom treninga, mislim okus je odvratan, a tokom treninga bi ti bilo bolje da pijes tecne aminokiseline koje se mnogo brze apsorbiraju nego li glutamin, a ako mozes piti BCAA, nema frke.I nekako mi je puno tih 30g BCAA i 30g glutamina tokom treninga, mozda da smanjis.
I da BCaa se ne pije prije spavanja, nego se tada pije glutamin, a ne Bcaa.
Ali pricekaj jos Pedju, on ce ti to mnogo bolje objasnit. ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju