General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (30/58) > >>

Borne:
znachi onda ovako:

1)grudi.zadmje+srednje rame
2)noge
3)ledja,prednje rame
4)biceps,triceps

Za
1)kosi bench,ravni bench, razvlacenje na jednom i drugom. eventualno cable cross ili kontra kosi bench? od svake vezbe 4serije, 10-12x
  -za zadnje+srednje rame?

2)obicno sam radio cucanj i iskorake, bilo bi dobro da naucim kako se radi taj prednji cucanj...nazalost nemamo nijednu masinu za noge...

3)na lat masinu ispred/iza vrata, veslanje, veslanje sa bucicama, eventualno zgibove i deadlifting?

4)ravna sipka, ez sipka, stojeci sa bucicama, sedeci na kosoj klupi...?

citao sam negde da nema pravila sto se rice br ponavljanja i serija, i da uvek treba blago povecati tezinu, takodje da posel 2-3nedelje menjati vezbe...

Sta savetujete?

igor2806:

--- Citat: Borne  April 18, 2010, 11:38:41 posle podne ---znachi onda ovako:

1)grudi.zadmje+srednje rame
2)noge
3)ledja,prednje rame
4)biceps,triceps

Za
1)kosi bench,ravni bench, razvlacenje na jednom i drugom. eventualno cable cross ili kontra kosi bench? od svake vezbe 4serije, 10-12x
  -za zadnje+srednje rame?

2)obicno sam radio cucanj i iskorake, bilo bi dobro da naucim kako se radi taj prednji cucanj...nazalost nemamo nijednu masinu za noge...

3)na lat masinu ispred/iza vrata, veslanje, veslanje sa bucicama, eventualno zgibove i deadlifting?

4)ravna sipka, ez sipka, stojeci sa bucicama, sedeci na kosoj klupi...?

citao sam negde da nema pravila sto se rice br ponavljanja i serija, i da uvek treba blago povecati tezinu, takodje da posel 2-3nedelje menjati vezbe...

Sta savetujete?

--- Kraj citata ---
Pa ja bi se pre odluci za onu moju varijantu,ali eto kako ti odgovara!
Grudi: ubaci propadanja,kontra kosi bench(potisak ili razlvacenja na kontra kosom) , ubaci razvlacenja na crossu,npr jedan trening kosi bench,ravni bench,propadanja razvlacenje na crossu,sledeci sve isto samo ubacis potiske na bucicama,onda kombinujes bucice i sipke, nekad ubacis pullover ,pazis na tempo,forum,kontrakciju misica!
Zadnje rame -letenje u pretklonu,sedeci letenje u pretklonu,!
Srednje rame odrucenje ,odrucenje sedeci,odrucenje na kablovima
Na ova dva clipa Milos Sarcev je fenomenalno objasnio trening ramena i verujem da ce ti to biti od velike pomoci
http://thefitshow.tv/remastered/season1/episode9.html
http://thefitshow.tv/remastered/season1/episode9_2.html

Za noge,pa prednji cucanj nije to nista tesko samo trebas da naucis da drzis sipku napred i to je to,pa masina ti skor i ne treba jbg bilo bi dobro da ima sut,zadnja loza,press, itd,ali mozes npr cucanj,iskorak (dosta pogodi zadnju lozu),mrtvo sa ispravljaenim nogama (zadnja loza) i dizanje na prste listovi!

Ledja radi i zgibove nemoj ih izgebavati!

Trening bicepsa kreci uvak sa izolacionom vezbom (kontrakcioni pregib,ili jednorucno na skot klupi) ,i jos ravna siroko,ez usko kombinuj vezbe!
Triceps propadanja,uski bench,ez sa cela,kick backs , itditd,!
Pa ima pravila npr grudi ledja,noge velike misicne partije u 3-4 vezbe 3-4 serije
Male grupe ramena,biceps,triceps 2-3 vezbe 3-4 serije ,ponavljanja 8-12,mozes npr za listove preko 20,uglavnom vidis sta ti odgovaraA///!

Borne:
Jedva cekam danasnji trenig, uskoro cu javiti kakos am prosao. :-*

kopa:
posto si pocetnik bolje radi klasicni trening a ne ovo sto je pedja napisao to je za malo iskusnije

Borne:

--- Citat: kopa  April 19, 2010, 07:19:15 posle podne ---posto si pocetnik bolje radi klasicni trening a ne ovo sto je pedja napisao to je za malo iskusnije

--- Kraj citata ---

evo sad sam stigao kuci...
majke mi :D

Sve je isao dobro, mada, moram povecati tezinu na ravnom benchu. Ali svaku seriju sam morao da uradim drugacije, teretana je bila puna pa sam morao menjati redosled vezbe...
Na kraju bio sam vec umoran, tj kada sam stigao da odradim rame..jooj...ali bilo je super...zaista sam potrudio da sve odradim lepo i pravilno, a bogami ponekad nisam mogao da uradim ni 4 ponavljanje xD
Tako sam ja trebao od pocetka da treniram a ne bezveze...dobro, moram jos puno da naucim, ali nikada nije kasno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju