General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
Farmaceut91:
--- Citat: MIKSA Maj 04, 2010, 07:59:28 posle podne ---hm.... svaka tebi cast ako izdrzis mesec dana sa giga serijama :D jedino ako tu ne pomaze neka hemija :)
--- Kraj citata ---
Izdrzim i to bez aas...;)
paramore89:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 04, 2010, 09:54:52 posle podne ---
--- Citat: paramore89 Maj 04, 2010, 08:42:00 posle podne ---Procitao sam prvih 4,5 stranica ali nemam vise vremena u internet caffeu da bi jos citao. Da li ove gigantske serije trebamo da forsiramo tokom programa za masu, ili su odlicne i u toku definicije (skidanje sala) i kardio treninga ?
--- Kraj citata ---
to ovisi kaoo se hranis
jer se hranis \A MASU i ZA DEFINCIJU a trening ne postoji za masu ui definciju
naravno
trening treba da se prilagodi stazu i uzrastu vezbaca jer moj pgoram sigurno ne bi doneo tebi ako tek kreces u ovo nikakvu korist
--- Kraj citata ---
Uh rotaciju koju si napisao na ovom forumu primenjujem pa jedno nedelju dana, kardio trening prisutan. Pokusavam da skinem masti a pritom izdefinisem ostatak, treniram pola godine po standardnom programu sa pauzama izmedju serija od 60sec otprilike. Smatram da mi treba mase u ramenima i rukama, ali posto ne moze i jedno i drugo odjednom, idemo definiciju, a onda kvalitetna masa. Zbog toga pitam da li su gigant serije sa vecim brojem ponavljanja efikasnije za ovakav cilj ?
Pedja_Petrovic:
jesu
ali sa ishranom koju sam ove napisao to neces uraditi jer to nema veze sa vezom
ovo je ishrana sa skidnja masnih naslaga a ne za dobijanje ramena i ruku sto obicno svima fali bdw i naravno grudi..
dakle....
neznam sta mislis kada kazes..zelim da skinem masnoce a ostalo izdefinisem itd itd itd
ali mi se sve cini da se veoma malo razumes u tematiku kada je ovo u pitanju i da bi ipak trebalo da se malo vise citalo
dakle
nema mase i deificnije u isto vreme
nema nabacivnja misica samo na ruke ili samo na grudi ili samo na ramena tj samo gde ti hoces.
nema pojma SKIDAM MASTI SA STOMAKA A OSTALO DEFISNISEM
jednsotavno i na zalsot nase telo je takvo a svi bi mi voleli da skidamo visak tamo gde mi mislimo da treba i da dobijamo misice samo tamo gde mislimo da treba..ali to tako ne radi...
znaci
odgovr na tovje pitanje
gigatni mogu da budu extra kada si na masi i kada si na def
ova ishrana sto je anpisana nikako nije radjena u tu svrhu da se dobija na masi tj u neku ruku i bilo bi moguce ali tada mora biti ispunejeno toliko paramtera o kojima smo pisali da je to dosta tesko kretati pd pocetka sa rpicom
paramore89:
Sry nisam se lepo izrazio. Hocu da skinem salo i stopim masti. Idem sa rotacijom 0-0-0-150-150-300-300. Kada je dan od 0 uh unesem samo dextroze u pwm, ostalo je meso,zelenis,jaja,whey,ella. Nadam se da je ok. Posto citam da nakon 2 dana od 300 sledi shok za telo i prelazi u fat burning mode..valjda sam bar to skontao.
Pedja_Petrovic:
nije dobra rotacije 3 dana bez Uh..to vise lice na low carb dijetu...
100,200,0.150,100,50,0 bi vec licilo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju