General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
Milos Sarcev:
Takodje da ne zaboravim - nasa TTGirl - koja je clan i ovde i na mom forumu mi je skrenula paznju da ima pojedinaca koji osporavaju PRINCIP HIPEREMIJE koji ja koristim za moje suplemente...
Voleo bih da cujem primedbe - tako da mogu na njih da odgovorim...
Ja zaista nemam vremena da trazim gde je sta napisano...cak ni na mom sajtu...
Pre neki dan sam ustanovio na mom sajtu da je moja cerkica meni cestitala rodjendan jos u Januaru - a ja taj ceo "thread" nisam ni video do pre neki dan...
Ukoliko neko ima primedbe, pitanja...ili bilo sta drugo sto mu nije jasno o hiperemiji koju MORATE ISKORISTITI KADA JE NAJVECA - a to je tokom treninga...ili cete propustiti i sledeci voz...(do Olimpije...) - slobodno ih ovde napisite...Ja cu pokusati da odgovorim kad mi to vreme bude dozvolilo....
Pozdrav
Pirat:
--- Citat: Milos_Sarcev Jun 01, 2008, 09:43:52 posle podne ---
Ukoliko neko ima primedbe, pitanja...ili bilo sta drugo sto mu nije jasno o hiperemiji koju MORATE ISKORISTITI KADA JE NAJVECA - a to je tokom treninga...ili cete propustiti i sledeci voz...(do Olimpije...) - slobodno ih ovde napisite...Ja cu pokusati da odgovorim kad mi to vreme bude dozvolilo....
Pozdrav
--- Kraj citata ---
koliko mozemo da iskoristimo hiperemiju kao natural vezbaci? koliko vrmenski bi trebao onda da nam bude trening(naravno podrazumevam da ispostujemo sistem suplementacije koji je Pedja vec negde napisao, ishranu...) koliko sam razumeo obnavljanje misicnih celija vasim sistemom suplementacije i treninga gigantskim serijama podrzava obnavljane misicnih vlakana cak tokom treninga, ali koliko mozemo da iskoristimo taj, aj da nazovemo "open door" na jednom treningu? vremenski? kad je dosta? moze li se zaci u katabolizam?
(izvinjavam se ako je moje pitanje nejasno ili suvise laicki postavljeno- ipak sam ja jedan prosecan vezbac bez takmicarskih ambicija ali nadam se da ste me razumeli)
Polomac:
Milose hvala ti na vremenu koje si nam posvetio..Sjajno si dopunio Pedjin clanak...
Jedino stavka kod ovakve vrste treninga zaista koja moze da limitira,jeste mala puna teretana...nazalost u dosta slucaja...
sasacg:
Fenomenalan text,mada sta drugo i ocekivati od Milosa...
Hvala jos jednom :wink: Ljudi ovo moraju da cijene,ne dobijaju se svaki dan ovakvi savjeti od dokazanih sampiona
Pedja_Petrovic:
pirat.
mislim da ce i milos da ti isto odgovri na ovo
--- Citat ---koliko mozemo da iskoristimo hiperemiju kao natural vezbaci? koliko vrmenski bi trebao onda da nam bude trening(naravno podrazumevam da ispostujemo sistem suplementacije koji je Pedja vec negde napisao, ishranu...)
--- Kraj citata ---
hypermia se ne zasniva i nije postala niti se temelji na OSVNOVNU TOGU DALI neko uzima ili ne AAS....to nema veze...
znaci..ovo nje prica i SINTEZI proteina koja je u mknogome olaksana kada neko uzima AAS..to se zna....ovo je neki drugi par opanka i mnogo je vzanije da BILO KO razmislja o tome kavku i koju vrstu SUPLEMENTA uzima i KAKO I NA KOJI NACIN VEZBA....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju