General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
Djolex:
E probao sam sam juče ovakav trening, I da ne slazem 5 rotacija (inace trening ledja) pre rotacija samo par serija zgibova radi zagrevanja i posle zadnje rotacije vrti se nije mije bilo dobro... Tacnije otkino sam se al sto je najludje za mnogo krace mi vremenski trening traje, znaci hebeno..
rambo92:
Inace velik sam poklonik ovoga sistema i upotrebljavam ga na ramenima, bicepsu i tricepsu stalno, dok ove ostale skupine svako mjesec dana "udarim" s ovakvim treningom. Gledaju me kao manijaka u teretani ali se ne obazirem, rezultati mi odgovaraju. Dovoljno je malo razmisliti o ovome da se zakljuci kako ima smisla, misic je pogođen iz najvise uglova, razlictiom brzino,,eksplozivnom, TUT-om, i samim time se mora prilagoditi - rasti.
Sama Hiperemija mi nije bas najjasnija, znam da Miloš to istrazuje s svojim strucnjacima, ali me isto zanimaju ostale studije, npr malo sam istrazivao pub med i nisam bas vidio da je tema rasta misica za vrijeme treninga obrađena. Meni bi samo bilo zanimljivo vidjeti neku kontroliranu grupu sa svim parametrima koja je ostvarila ovo o cemu se govori, znaci ne osporavam nesto da se ne bi pomislilo tako, nego samo zelim vidjeti parametre i skupinu na kojoj je rađeno istrazivanje. Pretpostavljam da Miloš to ima? Vi sto ste po njegovom forumu, jel slucajno tamo objavljeno nesto takvo? Tema je jako zanimljiva.
Polomac:
Imao sam dosta pitanja u vezi ovog texta,a posto nemam iskustva sa ovakvim nacinom treninga nisam zeleo da dajem neargumentovane odgovore.Najcesce pitanje se odnosilo na to -koja je tezina tegova adekvatna da bi se misic naveo na rast i da li je potrebno uopste voditi racuna o progresivnom povecanju tezine tegova.?Bilo bi dobro kada bi nam Pedja i Milos rekli nesto vise o tome.
Pedja_Petrovic:
poloms..
stari ti znas sa kakvom se ja povredom nosim vec 3 godine..
znaci..TROSTRUKA DISKUS HERNIJA itd..itd..itd...da skratim...nisma mogao da hodam 15 dana....cuo sam se sa milosem i on mi je poptuno promenio nacin razmisljanja do tada......
NIJE VISE BILO CUCNJA SA 200KG....sada radim cucnjeve sa 20-25kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nema vise bencha,nema vise guranja i zadovljavanja VLASTITOG EGA sa tezinama..
mnogi to rade da bi zadvili nekoge pored sebe u gymu itd...to su gluposti..
jer ovo je BODY BULIDNG a ne POWERLIFTNIG....i kao sto mi milos tada rece..
VERUJTE DA MOZETE DA ANGAZUJTE VECI BROJ VLAKANA SA NOVIM METODDMA TRENINGA SIGRUNO NEGO SA STARIM..
necu sada da ulazim u BUDALSTINE KOJE vidim se pisu po netu gde dete koje je jucer uslo u teretanu tj tacnije pre 12 meseci savetu8je po forumima o nekim gvt audi tt i ostlaim srannjima..i to se jos daje akcenat..JA SAM PROBAO...RADI EXTRA....
pa dobro..ok..da to kazes ti....ali kada to kaze neko ko ne izlgeda NA NISTA a kaze..ja sam radio i meni radi??
e pa dakle.....
znaci poloms..stvar je samo u glavi..veruj......i naravno..sistemu treninga WITH ROTTATION
Polomac:
Tnx Pedja...
Ja sam jedan od ljudi koji ce zasigurno morati definitivno nesto da menja,tesko se vise nositi sa povredama koje postaju ozbiljne..Ja sam imao ambicije i rezultat za takmicenje u benc presu,ali zar mi dva ispadanja ramena i skoro cepanje grudnog misica nisu dovoljna opomena?!!!!Bolno lezanje na krevetu u predelu kicme,bogme moram se pozvati na mozak kog jos imam...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju