General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
TeH FiLiP:
pa koji je problem?
Mislis da ces propasti ako uradis jednu vezbu gde ce s ejedna strana odmoriti 60 sekundi vise?Mislim pitaj Sharceva onda,jer ispada da jednorucne vezbe onda nemaju primenu u njegovim treninzima po tebi...
Necu se ubdejivati,vase telo radite shodno tome...ja samo kazem da ne postoji problem
Pedja_Petrovic:
ne razumem u cemu je fama oko jednorucnog veslanja??...nikako da skontam??
Nikolans:
radim giga seriju za ledja gde su sve vezbe dvoruchne...znachi zgibovi siroki, uski, veslanje sa shipkom.... problem se javlja kada hocu da veslam jednoruchno, tada mi jedna strana odmara, a koliko sam shvatio poenta je da se treniran mishic ne odmara do prelaska na sledecu vezbu...
TeH FiLiP:
ko sto rekoh neces umreti...a siroki i uski zgibovi maltene slican deo pogadjaju,procitaj ono sto misko kaze,vezbe koje ce pogadjati sto razlicitiji deo misica,bolje onda zgibove+mrtvo+dvorucno veslanje u pretklonu+sleganje ramenima
taman pogodis i latove i donja ledja ,donji trapez,gornjii trapez ...cela ledja fino obuhvatis :)
Nikolans:
nisi me razumeo i jako mi je zao zbog toga, prvenstveno jer ne umem da odradim takav trening gde ce mi drugi deo ledja odmarati, sto koliko sam upucen u giga serije nema smisla...
brate ja menjam vezbe svaki trening, a svaka promena hvata pogadja druga vlakna, pa makar i za nijansu... takodje menjam brzinu izvodjenja, radijus pokreta itd itd....
inache uvrstim 6 vezbi u trening tako da nemas brige...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju