General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
bojan lepojevic:
vrh je kad fernando shvati da je sam sebi keva..i kad spustis i tegice od 2-3 kg, pa kontrakcija bez dezine..padanje u nesvest :)
X FRAME:
--- Citat: Filip Jovanovic Decembar 10, 2008, 04:29:02 posle podne ---
--- Citat: X FRAME Decembar 10, 2008, 12:16:02 posle podne ---
--- Citat: b0zaa Decembar 09, 2008, 09:50:57 posle podne ---
--- Citat: Filip Jovanovic Decembar 09, 2008, 06:45:16 posle podne ---
3. to sto si video Vulfa i Dzejmsa u teretani i klip koji je sniman za BB.com...nemoj shvatati previse ozbiljno...iskreno mislim da ni ove razne DVD-ove treninga ronija,dzeja itd jesu jedna gomila gluposti i da oni bez kamera treniraju skroz drukche...ali na kamerama radi se po "VEJDER" principima ;D svacas?
tako da ovakvi trening principi uopste nisu naivni,a to sto nisu preterano rasprostranjeni mozemo da zahvalimo senjor Vejderu...
--- Kraj citata ---
Slazem se,bas gledam "Joe`s Waider ultimatebodybuilding",filozofija je u sustini " sto vecu tezinu podignete,misic da bi se izborio sa tim,mora da raste" - mislim da o ovome ne treba da govorimo!
--- Kraj citata ---
Pa sta je tu cudno ?Zakon prirode . To moze malo da se preciznije koncipira , ali shvatio sam sta si hteo da kazes . Masa bodybuildera je ranije radila tim principima i slicnim ,a i danas rade. Jel im fali nesto? Ako hoces nesto da napravis od svog tela nemoj da budes iskljiciv nikad , sem ako je nesto bas totalna glupost .
--- Kraj citata ---
ma radi taj princip,ali je bas to postalo iskljucivo prema drugima...
--- Kraj citata ---
Nemoj ti mnogo da se uzbudjujes oko toga . Mada ja ne posmatram BB na taj nacin . iako ne znam da taj princip ili kako vec je iskljuciv prema drugima ???I kako on to moze da bude na kraju krajeva .on je tu ko hoce nek proba ko nece nemora . Ja samo znam da kroz to mora da se prodje ako zelis da licis na nesto . Nemam one za koje navijam i one druge , nisam vezan ni za jedan "klan" u BB . Postoje stvari koje dobro funkcionisu u praksi i one koje to ne. Nista vise i nista manje od toga . Za sve ostalo mi se sto bi reko Pedja HEBE . Izvinjavam se na mali off zaista . Necu vise .
Bertil Foxxx:
this is madness!!!
madness?THIS IS SARCEV!!! ;)
skituljko:
da li neko može da napiše šta je Šarčev pričao u vezi suplementacije u toku ovih treninga znači pre u toku i posle treninga ali onako baš sa konkretnim odgovorima,gramažom itd...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: skituljko April 07, 2009, 11:16:57 posle podne ---da li neko može da napiše šta je Šarčev pričao u vezi suplementacije u toku ovih treninga znači pre u toku i posle treninga ali onako baš sa konkretnim odgovorima,gramažom itd...
--- Kraj citata ---
pa jbt..
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12039.0.html
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,11821.0.html
a neznam sta tetbe konrketno nakon svih pisanja i svih clanka i svih rasprava zanima o gramzai tj jel ima i jedan text koji je nacet na ovu temu a da se nije objasnilo o gramazama
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,11994.0.html
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju