Multimedia > Slike/Muškarci

Victor Martinez NEW PICS!

<< < (8/11) > >>

Kolev Nenad:

--- Citat: Spartak  Septembar 05, 2010, 10:34:06 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Septembar 05, 2010, 10:10:51 posle podne ---Najmanje impresivan od ostalih "jačih" igrača, predviđam da neće ući ni u prvu četvorku.

--- Kraj citata ---

po meni top 5 ako izadje u formi

--- Kraj citata ---

dobro ako on ulazi u top 5,reci mi ko po tebi od ovih ispada Jay,Dexter,Branch,Kai,Phil....???
jer ne mogu svi u top 5... :D

sasacg:
Meni omiljeni bilder...Steta za proslu sezonu,i povrede i ono sa sestrom...

Ali,izgleda da se vraca na velika vrata...Ne znam u kakvom su stanju noge sad,ali sigurno jedan od najkvalitetnijih,i estetski i sto se mase tice,bildera danasnjice!

CrazyVictor:
ako nekim cudom povrati obim i kvalitet nogu kao pre povrede , neće ući u top 5 , već u top 3 ! :)

Spartak:

--- Citat: Kolev Nenad  Septembar 05, 2010, 11:43:49 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Septembar 05, 2010, 10:10:51 posle podne ---Najmanje impresivan od ostalih "jačih" igrača, predviđam da neće ući ni u prvu četvorku.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

dobro ako on ulazi u top 5,reci mi ko po tebi od ovih ispada Jay,Dexter,Branch,Kai,Phil....???

--- Kraj citata ---
pa kad izadje u formi bolji je i od brancha i dextera i Phila (masa/proporcije/simetrija)

Kolev Nenad:

--- Citat: Spartak  Septembar 06, 2010, 01:43:55 pre podne ---
--- Citat: Kolev Nenad  Septembar 05, 2010, 11:43:49 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
pa kad izadje u formi bolji je i od brancha i dextera i Phila (masa/proporcije/simetrija)

--- Kraj citata ---

ok,samo me zanimalo kako razmislja jedan mass monster... :D :D :D :D
videcemo kako mu noge izgledaju,ali za ovo da je bolji od Phila-a,pa sve i da je tako ne mogu da se slozim sa tobom...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju