Multimedia > Slike/Muškarci
Victor Martinez NEW PICS!
Kolev Nenad:
--- Citat: Spartak Septembar 05, 2010, 10:34:06 posle podne ---
--- Citat: breshahils Septembar 05, 2010, 10:10:51 posle podne ---Najmanje impresivan od ostalih "jačih" igrača, predviđam da neće ući ni u prvu četvorku.
--- Kraj citata ---
po meni top 5 ako izadje u formi
--- Kraj citata ---
dobro ako on ulazi u top 5,reci mi ko po tebi od ovih ispada Jay,Dexter,Branch,Kai,Phil....???
jer ne mogu svi u top 5... :D
sasacg:
Meni omiljeni bilder...Steta za proslu sezonu,i povrede i ono sa sestrom...
Ali,izgleda da se vraca na velika vrata...Ne znam u kakvom su stanju noge sad,ali sigurno jedan od najkvalitetnijih,i estetski i sto se mase tice,bildera danasnjice!
CrazyVictor:
ako nekim cudom povrati obim i kvalitet nogu kao pre povrede , neće ući u top 5 , već u top 3 ! :)
Spartak:
--- Citat: Kolev Nenad Septembar 05, 2010, 11:43:49 posle podne ---
--- Citat: breshahils Septembar 05, 2010, 10:10:51 posle podne ---Najmanje impresivan od ostalih "jačih" igrača, predviđam da neće ući ni u prvu četvorku.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
dobro ako on ulazi u top 5,reci mi ko po tebi od ovih ispada Jay,Dexter,Branch,Kai,Phil....???
--- Kraj citata ---
pa kad izadje u formi bolji je i od brancha i dextera i Phila (masa/proporcije/simetrija)
Kolev Nenad:
--- Citat: Spartak Septembar 06, 2010, 01:43:55 pre podne ---
--- Citat: Kolev Nenad Septembar 05, 2010, 11:43:49 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa kad izadje u formi bolji je i od brancha i dextera i Phila (masa/proporcije/simetrija)
--- Kraj citata ---
ok,samo me zanimalo kako razmislja jedan mass monster... :D :D :D :D
videcemo kako mu noge izgledaju,ali za ovo da je bolji od Phila-a,pa sve i da je tako ne mogu da se slozim sa tobom...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju