Multimedia > Slike/Muškarci
Silvester Stalone u 64 godini zivota!!!!
*Robert*:
Stallone puni 62 godine jula meseca. Prva slika je napravljena kada je imao 57 god, a druga je skorasnjeg datuma. Inace, imao je i hirurski zahvat(zacepljenje krvnih sudova) i upravo to je problem tako izrazenih vena koje je neko pomenuo.
Slucajno sam veliki Stalloneov fan pa otuda ovaj info. :)
Vladar:
Dobar info Roberte.
Sly je bio osut paljbom zadnjih nekoliko mjeseci od kada je realno govorio o hormonima koje uzima.... Tzv HRT, koju sve cesce prepisuju doktori u razvijenim zemljama svojim pacijentima kako bi im pomogli da i 40-tim, 50-tim, 60-tim ocuvaju misicnu, kostanu masu, imaju bolji kvalitet zivota etc, etc, a Stalone je sigurno dobar primjer da covjek koji se bavi sportom i koji zna sta radi sa ljekovima moze i u poodmaklim godinama da izgleda dobro i da bude zdrav.
Gledao sam takodje jos neke slike gdje ima 57-58 godina, a dio su kampanje za njegove dodatke prehrani, i gdje je on "maneken" za razliku od drugih kuca koje reklamiraju sportisti u najboljim godinama.
*Robert*:
Sly je prosle godine imao problema i sa "GH aferom" u Australiji. Naime, kada je doputovao u Sidnej zbog premijere Rocky 6, carinici su mu pronasli u prtljagu i GH. Nekoliko sati je bio u pritvoru. Pokusao je da objasni ljudima da on hormon rasta koristi iskljucivo za sopstvene potrebe(sto verujem i da jeste tacno) ali su oni njemu objasnili da je po njihovim zakonima rec o zabranjenoj supstanci.
Sudjenje je potrajalo nekoliko meseci i Sly je bio suocen sa cak desetogodisnjom kaznom zatvora. No, na kraju je prosao "samo" sa, za njega, simbolicnom novcanom kaznom od 100 ak hiljada australijskih dolara.
Evo i moje omiljene pesme kada su Stalloneovi filmovi upitanju - "It's a Long Road"(Rambo - First Blood): http://www.youtube.com/watch?v=0AMPY9R4Yng&feature=related
H2SO4:
Hrt kicks ass !!! 8)
e moram danas ramba4 odgledat
ATJ LUCKO™:
neznam meni on i mama izgledaju ko prikaze...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju