Ostalo > Offtopic
Aj vi meni malo da pomognote :)
sasacg:
--- Citat: Papageno ---Pravo da ti kazem ako bi uzimao polovan, onda benzinjara...
A ako nov onda neka varijanta TDI-a, sto ti kazes boga pitaj kod polovnih ko ih je derao a te TDI najvise i sprze.
--- Kraj citata ---
To ti je pametno :D
Zoka:
pa nisam ja bas tako glup kao sto izgledam :)
manchester:
ja takodje gledao Skodu ...Polo...Seata i na kraju na sajmu kupio Ford Fusion 1.6 100ks...cena 13 275e s' tim sto je Ford imao verovatno i najjace snizenje za vreme sajma 18% zapravo ona akcija PDV=0. Auto nije mnooogo veliki ali je veci i od Fabije i od Pola..skroz ok i za duza putovanja i porodicnu varijantu..ima full opremu koju bi kod Pola platio ihahaaaaaj....i to za osnovni motor 1.2..Novi polo je po meni mnogo lep auto ali ako hocete nov da uzmete sa pristojnom opremom mnogo skupo izadje i to kao sto rekoh za osnovni 1.2 model.
krza:
imao sam pre par godina toyotu rav 4 fina kola... a verovali ili ne do pre neki dan sam imao i golf 4 :). Ja bi se radije odlucio za toyotu...
sasacg:
Fordu extremno opada vrednost tokom vremena,mnogo vise nego nemcima.Ja sam se dvoumio izmedju mondea i pasata i dobro je sto nisam uzeo forda.Jos jedan savet za ljude koji uzimaju nov automobil a da je TDI VW-uzmite najslabiji tdi,to je onaj od 100ks(nekad je bio 90 pa 110,115,130),jeftiniji je par hiljada eur od najjaceg tdi a isti je motor potpuno,razlika je jedino u elektronici tj. chipu,koji mozete naknadno da ugradite za par stotina eura i tako ustedite dosta para :wimk:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju