Ostalo > Offtopic

Aj vi meni malo da pomognote :)

<< < (9/17) > >>

markoni87:
pit bula na zadnje sediste i mirna ti glava.

Big_Rasha:

--- Citat: sasacg ---
--- Citat: Big_Rasha ---I moj brat je kupio onog najslabijeg Passata i ugradio mu chip za 400 evra...
--- Kraj citata ---
Eto :D
--- Kraj citata ---

Mada mislim da onaj od 130 konja ima vise kuba, jer sam cuo da su neki chipovali i tog jaceg... A ono sto si rekao za voznju na 4000 obrtaja, apsolutno nema veze, cak je jos bolje nego na 1000, pogotovu ako je dizel. Znaci sve sto nije u crveno je dobro... A drugo je odrzavanje, servis i rok trajanja motora, koji je kod dizela jako manji nego kod benz., ali ako kupuje kola koja su 2 godine stara, onda nema problema.

A ja teram Yuga, da vidis sta je uzivancija, na plin...

:D

A nikad ne bih uzeo novi auto... Nema to svrhe danas... A cemu SUV, ako covek zivi u gradu??? I koji je tim Amerima kad kupuju kola sa motorom od 5 litara, 2 tone tezine, a uglavnom se voze sami?

laracroft:
sta te briga delove ima da kupis na trafici koliko su dzabe,nego kako podnosis poplavu?posto yugo kad u;leti u vodu mislis da radi na baterije,smao stane....:)

sasacg:
Nije 130ks ,nego ovaj novi 2.0TDI od 140ks.Pomenuti TDI motori imaju najveci obrtni moment od 1900-2500 o/min,tako da voznja preko 4000 o/min nema nikakvog smisla vec samo steti motoru.Imam dobrog ortaka mehanicara koji je popravio desetine takvih motora upravo iz tog razloga

laracroft:
mi se u bg samo slazemo da su dzipovi dobri,a ti si ga pomenuo u opciji...:)ja sam neodlucna kad bi imala para kupila bi bar 4zivotne zelje....ovako koliko para toliko muzike.

ja zivim u centru i nisu mi potrebna,inace imam vectru 1996,jos uvek moze 130km da dogura,iz nemacke uvezen,a muziku sam ja budzila:/hehe kad zensko pocne u kolima....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju