Ostalo > Offtopic

Aj vi meni malo da pomognote :)

<< < (11/17) > >>

Zoka:
E da ja malo dam savjet sto se tice polovnih vozila koja se dovoze iz Njemacke ili od nekud drugo...
Posto radim tamo gdje radim malo sam upoznat sa tim...
LJUDI CETVORO OCI OTVORITE KAD KUPUJETE TAKAV AUTO.
Sve provjerite, da vam se ne bi desilo ono sto se sve cesce desava, tj. da vas na nekoj granici zausteve i uzmu vam auto, posto je ukraden!!!

IFBBPro:
Laracroft.. benzin 1.6 vectra (bilo stara bilo nova - nebitno) mora moci preko 130.. znaci sigurno moze nekih 15-ak banki samo sto ti nisi toliko vozila to je druga stvar.. ako moze golf 2 obicni dizel 1.6 od mog prijatelja 135.. ako moze golf 2 od mog brata 1.6 GTD 155.. moze i tvoja vectra :) believe me :)
BUT DONT TRY THIS AT HOME - ON THE ROAD :)

laracroft:
istina,ali su oni tako prefigani da brojeve na sasiji mot. i na vozacevoj strani izmene da se poklope sa papirima,no onda lepo busom iili avionom preko grane a oovde se voziz:)

ifbbpro,u pravu si pitah caleta posto su moji roditelj innace ludi vozaci koji su izjavili da mene i batu nisu imali isli bi mna reli trke:)

moze preko,150kad su isli do novog sada i jos je gas mogao da se spusti ali nisu hteli,mada  zavisi i kako odrzavas kola,sto je auto stariji teze mu je da razvije tu brzinu,ljudi menjaju i paze na svaku sitnicu,de bre moji promenili filtere i brisace,i casicu za amortizere za toliko godina,...naravno i gume,ali nista specijalno.

kad bi ja birala novi sad....iskreno honda accord mi je extrea,ja volim malo veca stabilnija kola i svidjaju mi se i ove sportske mazdice,bas su sminkeraja ali ne znam koliko su kvalitetne?

Mladen:
I vise nego kvalitetne su...

Big_Rasha:

--- Citat: laracroft ---sta te briga delove ima da kupis na trafici koliko su dzabe,nego kako podnosis poplavu?posto yugo kad u;leti u vodu mislis da radi na baterije,smao stane....:)
--- Kraj citata ---

Ma delove prave Kinezi, krsh, paktnovi za kocnice 200 din., a traju 2 nedelje :D
A kad uletis u vodu, pa ako je malo plice onda samo stuca...
A kad uletis u duboko, onda obujes gumene ribarske cizme, izguras ga na ostrvo, e sad ako imas onaj sprej za susenje, onda naprskas po kablovima.. Ako nemas, onda novinu i upaljac i polako prigrejes kablove i za 15 minuta si on the road...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju