Ostalo > Offtopic

Aj vi meni malo da pomognote :)

<< < (16/17) > >>

Big_Rasha:
Dobro da te sluzi i jos bolji da promenis

Zoka:
Hvala Rasho...

sasacg:

--- Citat: Papageno ---Samo da kazem da sam upletio auto... uh ne pitaj te koliko je kostao :)
Vjerovatno ce se mnogi smijati al moj izbor na kraju je bio:
Citroen C2, 1.6 16v VTS, u prevodu 125 ks i do 100 stize za manje od 9 sekundi :)
Auto je inace dugacak 3666 mm :)
--- Kraj citata ---

Postoji ona anegdota za citroen : Sta prvo uradi majstor kad mu u radionicu udje covek u citroenu?zove zenu i sav srecan kaze "pakuj kofere idemo na letovanje"   :lol:  :lol:  :lol:

Sala mala,nek je srecno i uzdravlju da ga vozis,da nikad sa njim problema nemas :D

gaudi:
Extra izbor Papageno . Pusti sta ti pricaju , autic je cudo u sta ces se uveriti i sam

Zoka:

--- Citat: sasacg ---
--- Citat: Papageno ---Samo da kazem da sam upletio auto... uh ne pitaj te koliko je kostao :)
Vjerovatno ce se mnogi smijati al moj izbor na kraju je bio:
Citroen C2, 1.6 16v VTS, u prevodu 125 ks i do 100 stize za manje od 9 sekundi :)
Auto je inace dugacak 3666 mm :)
--- Kraj citata ---

Postoji ona anegdota za citroen : Sta prvo uradi majstor kad mu u radionicu udje covek u citroenu?zove zenu i sav srecan kaze "pakuj kofere idemo na letovanje"   :lol:  :lol:  :lol:

Sala mala,nek je srecno i uzdravlju da ga vozis,da nikad sa njim problema nemas :D
--- Kraj citata ---

hehehe pa nadam se da ja bas necu majstore tako cesto posjecivati :)
U svakom slucaju taj sam auto htio, taj kupio i to je to :)
Kaze mi vlasnik salona ovaj auto je za "cejf" i da ako hocu onako iz zajebancije u trecoj derem guzove mercedesima i bmv-ima :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju